Δήμος Αναστασιάδης: «Αποφασίσαμε ότι μέσα στο σπίτι δεν θα υπάρχει ακουστική κιθάρα»

Ο Δήμος Αναστασιάδης καλεσμένος στο «Fay’s Time» μίλησε για την οικογένειά του με τη Τζένη Θεωνά και εξήγησε το λόγο που αποφασίσανε μέσα στο σπίτι να μην υπάρχει ούτε ακουστική κιθάρα.

«Επειδή είμαι ταγμένος, δοσμένος στη μουσική, παραείμαι. Νομίζω ότι σε όλα τα πράγματα που καταπιάνομαι με τη γυναίκα, το παιδί μου, τη μουσική είμαι εκεί, δεν είμαι multi, να κάνω τρία πράγματα ταυτόχρονα. Δίνομαι, οπότε αποφασίσαμε ότι μέσα στο σπίτι δεν θα υπάρχει ακουστική κιθάρα. Γιατί μπορεί να μπω σε άλλον κόσμο. Μια μέρα περίπου τα πέταξε η Τζένη από το μπαλκόνι, όχι εντάξει» δήλωσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που  γνωριστήκαμε»

Και πρόσθεσε: «Είχα ένα χώρο στο σπίτι, το home studio που έγραφα εκεί τα τραγούδια μου, μελετούσα μουσική και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι περνάει ο χρόνος χωρίς να συνειδητοποιώ τι χάνω όταν είμαι στο σπίτι. Λέω κάτι δεν γίνεται καλά. Ξύπνησα γιατί κατάλαβα ότι αυτοί που ασχολούνται με τη μουσική, με κάτι που μπορεί να τους πάρει πάρα πολύ χρόνο… Χάνεις μέσα από το κομμάτι που λέγεται οικογένεια, θαλπωρή».

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για την Τζένη Θεωνά και είπε ό,τι θέλει να  ακούσει μια γυναίκα - Queen.gr

«Είπα ότι θα φτιάξω έναν χώρο, ένα στούντιο και όταν είμαι σπίτι, είμαι σπίτι και όταν είμαι εκεί, είμαι εκεί. Λειτουργεί καλύτερα όλο αυτό. Όταν κάνεις οικογένεια, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Κι εμένα μου λείπει πάρα πολύ γιατί η δουλειά μας είναι δύσκολη κι είμαστε με μια βαλίτσα στο χέρι» ανέφερε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss