Δώρα Πατσιώτη: «Έχουν ζητήσει κάτι παραπάνω από μασάζ σε περιοχές που δεν επιτρέπεται»

Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Δώρα Πατσιώτη. Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για το κατάστημα μασάζ που διατηρεί, τις… περίεργες απαιτήσεις που έχει ακούσει στη δουλειά της αλλά και την πιθανότητα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Κώστα Φραγκολιά.

«Όπως καταλαβαίνεις, δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι παρεξηγούν το μασάζ. Θεωρούν ότι θα μπορούσε να γίνει και κάτι παραπάνω. Μια υπηρεσία παραπάνω, δηλαδή, από το κανονικό μασάζ», ανέφερε αρχικά η Δώρα Πατσιώτη.

«Έχουν ζητήσει κάτι παραπάνω από μασάζ, σε περιοχές που δεν επιτρέπεται. Εννοείται ότι εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, το οποίο τηρείται αυστηρά», ξεκαθαρίζει η γνωστή επιχειρηματίας.

Σε ερώτηση για τον σύντροφό της, Κώστα Φραγκολιά, η Δώρα Πατσιώτη απαντά: «Με τον Κώστα ήμασταν μαζί όταν εγώ ήμουν είκοσι πέντε κι εκείνος είκοσι οκτώ για περίπου ένα χρόνο. Χωρίσαμε και ξαναβρεθήκαμε σε μεγαλύτερη ηλικία. Είμαστε σχεδόν επτά χρόνια μαζί».

  • Έχετε σκεφτεί το γάμο;

«Ναι, τον έχουμε σκεφτεί, αλλά επειδή ζούμε σαν παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Ζούμε σαν παντρεμένοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά έχουμε πει: είτε κάνουμε ένα παιδί είτε όχι, κάποια στιγμή θα το κάνουμε και αυτό», απαντά χαρακτηριστικά η Δώρα Πατσιώτη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss