Δωροθέα Μερκούρη – Πυρκαγιές στην Ιταλία: «Η καρδιά μου ραγίζει»

Συγκλονίζει η Δωροθέα Μερκούρη με την πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρεται στη φωτιά στην Ιταλία και ειδικότερα, στον «τόπο» της, όπου έζησε για πολλά χρόνια.

Η ανάρτηση της

Η ίδια έγραψε στην ανάρτηση της: «My land is on fire, la Mia Terra. Il nostro cuore e’ spezzato. Dio mio aiutaci. #aspromontenationalpark #globalwarming ⚠️». («Η χώρα μου είναι στις φλόγες. Η γη μας. Η καρδιά μου ραγίζει. Ας μας βοηθήσει ο Θεός»).

Η Δωροθέα Μερκούρη έκανε και ένα σχετικό story για τις πυρκαγιές στην Ιταλία και ειδικότερα στην Καλαβρία, όπου έγραψε: «Η γη μου στην Ιταλία καίγεται και αυτή #Calabria».

ανάρτηση Μερκούρη
© Instagram

Καταστροφικές οι πυρκαγιές και στην Ιταλία

Πέρα από τη χώρα μας, η γειτονική Ιταλία ταλανίζεται από σωρεία πυρκαγιών σε διάφορες περιοχές της χώρας. Μάλιστα, πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τις φωτιές που μαίνονται στην Κάτω Ιταλία, ενώ η Καλαβρία και η Σικελία ζήτησαν από την κυβέρνηση Ντράγκι να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τους εισαγγελίες να προσπαθούν να εντοπίσουν εμπρηστές.

Οι αρχές στην Καλαβρία και τη Σικελία, εκτιμούν πως η κήρυξη των περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι αναγκαία, προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις δεκάδες πυρκαγιές που ξέσπασαν στις δυο αυτές περιοχές της χώρας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss