Δυο νέες ταινίες Superman θα γίνουν μετά το… διώξιμο του Henry Cavill – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Zack Snyder’s Justice League, για το οποίο σας αναφέραμε την άποψη μας, αποτελεί και επίσημα την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill ως Superman, μιας και ενώ πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε η επιστροφή του, κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει.

Λίγο καιρό μετά τα δεδομένα άλλαξαν, μιας και τόσο ο James Gunn, όσο και ο ίδιος ο Henry Cavill, επιβεβαίωσαν την αποχώρηση του δεύτερου από τον ρόλο του Superman. Ο Gunn ανέφερε πως θα εστιάσουν στην νεαρότερη ηλικία του υπερήρωα, συνεπώς ο Cavill δεν θα τον υποδυθεί ξανά. Ο ηθοποιός ανέφερε πως είχε συνάντηση με τους James Gunn και Peter Safran, απ’ όπου προέκυψαν άσχημα νέα, καθώς δε θα επιστρέψει ως Superman, όπως ανέφερε. Μετά από την ανακοίνωση του στούντιο πως θα βρίσκεται ξανά στον ρόλο τον περασμένο Οκτώβριο, αναγκάζεται να αποχωρήσει και η ζωή συνεχίζεται, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Έχει σεβασμό στην απόφαση και εύχεται τα καλύτερα τόσο στους δυο ιθύνοντες, όσο και στο franchise καθώς το universe πλέον επεκτείνεται. Όπως δήλωσε, πέρασε πολύ καλά, ευχαριστεί τους fans για την στήριξη και “that’s life”.

Among those on the slate is Superman. In the initial stages, our story will be focusing on an earlier part of Superman’s life, so the character will not be played by Henry Cavill.
— James Gunn (@JamesGunn) December 15, 2022

O James Gunn μαζί με την αποχώρηση του Henry Cavill, ουσιαστικά ανακοίνωσε πως γράφει το σενάριο της επόμενης ταινίας Superman, στην οποία θα πρωταγωνιστεί μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα, ωστόσο δεν θα είναι η μόνη.
Εδώ και καιρό έχουμε αναφέρει πως θα γίνει reboot ταινία Superman από τον σεναριογράφο Ta-Nehisi Coates και τον παραγωγό J.J. Abrams. Ο Coates, συγγραφέας των Between the World and Me και We Were Eight Years in Power: An American Tragedy, αρθρογράφος The New York Times Magazine και The Washington Post, αλλά και κόμικ από τα Black Panther, Captain America θα επιμεληθεί το σενάριο.
Ο Coates αναφέρθηκε στον πιο θρυλικό υπερήρωα της Αμερικής και θέλει να φτιάξει κάτι που θα είναι πρωτοποριακό. Η ταινία θα εστιάσει σε μαύρο Superman (στα κόμικ είναι ο Calvin Ellis), κάτι που έχει κυκλοφορήσει γενικά σαν σενάριο.
Πλέον εκτός από τον πρωταγωνιστή, το βασικό είναι να βρεθεί σκηνοθέτης. Έτσι λοιπόν υπάρχουν μερικές επιλογές που προέκυψαν σύμφωνα με το Hollywood Reporter και υπάρχουν τα ονόματα τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss