Edge 30 Ultra: Η Motorola μοιράζεται δείγμα κάμερας υψηλής ανάλυσης απ

Παρόλο που παραμένουν πολλά άγνωστα σχετικά με την επόμενη ναυαρχίδα της Motorola, ένα στέλεχος της εταιρείας μοιράστηκε ένα δείγμα κάμερας υψηλής ανάλυσης με τους ακόλουθούς του. Έτσι έχουμε τα πρώτα δείγματα κάμερας από το πρώτο της smartphone με κάμερα 200 MP.

 Όχι μόνο η Motorola μοιράστηκε δείγματα κάμερας από τη συσκευή, αλλά επιβεβαίωσε επίσης αρκετές από τις προδιαγραφές αυτών των αισθητήρων. Όπως αναμενόταν, το Edge 30 Ultra βασίζεται στο Samsung ISOCELL HP1, ένα 1/1,22 ιντσών με pixel πλάτους 0,64 μm από προεπιλογή.
Ωστόσο, ο αισθητήρας χρησιμοποιεί binning 4:1 pixel για να βελτιώσει την ευαισθησία στο φως, η οποία μειώνει την ανάλυση εξόδου στα 50 MP. Σύμφωνα με τη Motorola, το ISOCELL HP1 θα πρέπει να προσφέρει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες όταν εκπέμπει στα 50 MP από ό,τι ένας ανταγωνιστικός αισθητήρας 108 MP, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται πιο επιθετικό binning pixel 9:1 για τη δημιουργία εικόνας 12 MP.

Σε μια προσπάθεια να επιδείξει τις δυνατότητες του ISOCELL HP1, ο επικεφαλής του κινεζικού τμήματος της Motorola μοιράστηκε μια πλήρη εικόνα 50 MP στο Weibo. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια εικόνα 6.144 x 8.192 pixel έχει μεγάλο μέγεθος αρχείου. Ως εκ τούτου, έχουμε μειώσει την κλίμακα της εικόνας σε 900 x 1.200 pixel. Επιπλέον, συμπεριλάβαμε περικομμένες μερίδες σε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss