Εγώ, ο Απαισιότατος 3: O Γκρου ανακαλύπτει πως έχει…δίδυμο αδερφό! (trailer)

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία των Despicable Me 1 και 2, λογικό να έρθει και το νούμερο τρία. Όλη η γνωστή παρέα και τα Minions χαρίζουν για άλλη μια φορά τρελό γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Ο Steve Carell σε διπλό ρόλο και η Kristen Wiig επιστρέφουν, δανείζοντας τις φωνές τους στον απαισίοτατο Gru και τη μυστική πράκτορα και νυν γυναίκα του Gru, Lucy, αντίστοιχα. Αυτή τη φορά θα τα βάλουν με τον Balthazar Bratt, έναν υπερκακό που μοιάζει να έχει κολλήσει στη δεκαετία του ’80, φορώντας μωβ φόρμες με βάτες, και στον οποίο τη φωνή του δανείζει ο Trey Parker από το South Park.

Ο Balthazar είναι ο χειρότερος εχθρός του Gru και, για κακή του τύχη δεν καταφέρνει να τον πιάσει όταν αυτός κλέβει ένα τεράστιο διαμάντι. Κάπου εκεί το ζευγάρι “απολύεται” από την AVL και η φτώχεια χτυπάει αυτούς και τα 3 υιοθετημένα κοριτσάκια τους, μέχρι που εμφανίζεται ο (πλούσιος) χαμένος -και δίδυμος- αδερφός του, Dru. Εκείνος του προτείνει μια ευκαιρία… πολύ καλή για να την αρνηθεί, μαθαίνοντας παράλληλα πως το έγκλημα είναι οικογενειακή υπόθεση για εκείνους!

Δείτε το trailer καί υπομονή μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss