Έγραψε ιστορία η ταινία Black Panther: Wakanda Forever στις Χρυσές Σφαίρες – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Tο sequel Black Panther: Wakanda Forever κυκλοφόρησε και σας είχαμε γράψει την άποψη μας. H ταινία πλέον έγραψε ιστορία μιας και η Angela Bassett είναι η πρώτη ηθοποιός της Marvel που είναι υποψήφια σε κατηγορία υποκριτικής στις Χρυσές Σφαίρες.

H επίσημη σύνοψη: Στο Black Panther των Marvel Studios: Wakanda Forever, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (συμπεριλαμβανομένης της Florence Kasumba), αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά T’Challa. Καθώς οι Γουακαντιανοί προσπαθούν να προχωρήσουν το επόμενο κεφάλαιό τους, οι ήρωες μάς θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita N’yongo) και του Everett Ross (Martin Freeman) ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda.
Η ταινία έχει διάρκεια 2 ωρών και 41 λεπτών, κάτι που την τοποθετεί πολύ ψηλά στην συγκεκριμένη λίστα. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μετά το Avengers: Endgame και μισή ώρα μεγαλύτερη από τo πρώτο Black Panther.
O Tenoch Huerta του Narcos: Mexico είναι στο cast ως Namor the Sub-Mariner για την ταινία του Ryan Coogler, ενώ παίζουν και οι Michaela Coel, Mabel Cadena, Alex Livinalli, ενώ έχουμε τις επιστροφές των Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke, Angela Bassett, Martin Freeman.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss