Ειρήνη Νικολοπούλου: Δεν μπορούσα να πατήσω επί πτωμάτων

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Νάνσυ Νικολαΐδου έδωσε συνέντευξη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία μίλησε για τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, αλλά και για μερικές από τις πιο ιστορικές συναντήσεις που είχε με μεγάλες προσωπικότητες.

«Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν συνάντησα τον Άντονι Κουίν και τον Γιάσερ Αραφάτ»

«Όλοι θέλουν την δημοσιότητα, όμως τα λεπτά δημοσιότητας τώρα μπορεί να περάσουν από το Τwitter και να σε μαυρίσουν τελείως. Δεν είναι τόσο απλό το “βγαίνω στη δημοσιότητα, θέλει αρετή, τόλμη και ανδρίαν”. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν συνάντησα τον Άντονι Κουίν και τον Γιάσερ Αραφάτ», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Σημαντική στιγμή ήταν όταν με προσκάλεσαν στο σπίτι τους η Μελίνα Μερκούρη και ο Ζυλ Ντασέν για να βρεθώ με τον Παπανδρέου και την Δήμητρα Λιάνη, στην μετά Χέρφιλντ εποχή».

«Οι άντρες του χώρου μαζί μου ήταν εκτελεστές»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχτηκε για να γίνει ξανθιά, ενώ τόνισε πως «οι άντρες του χώρου μαζί μου ήταν εκτελεστές, ενώ οι γυναίκες το έχωναν αργά και βασανιστικά το μαχαίρι».

«Αρκετά πτώματα παρουσιάζουμε στις ειδήσεις

Η Ειρήνη Νικολοπούλου ανέφερε επίσης: «Μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη όταν δεν είναι στερημένη, όταν έχει καλλιεργήσει το μυαλό της και έχει γνώσεις. Πρέπει τα απωθημένα να προσπαθούμε να τα καλύπτουμε, ο άνθρωπος με απωθημένα είναι ο πιο επικίνδυνος. Το μότο της μητέρας μου ήταν “να είστε κάλοι άνθρωποι”. Δεν μπορούσα να πατήσω επί πτωμάτων… Αρκετά πτώματα παρουσιάζουμε στις ειδήσεις».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss