Εκτός από την επιστροφή του Henry Cavill θα γίνει κι άλλη ταινία Superman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Eνώ υπάρχει η επιστροφή του Henry Cavill ως Superman, καθώς θα υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο με την Warner Bros., υπάρχει μια ακόμα η οποία αν και λεγόταν πως δεν θα γίνει, τελικά ισχύει το αντίθετο.

Όπως αναφέρει το THR, θα γίνει η ταινία Superman από τον σεναριογράφο Ta-Nehisi Coates και τον παραγωγό J.J. Abrams. Ο Coates, συγγραφέας των Between the World and Me και We Were Eight Years in Power: An American Tragedy, αρθρογράφος The New York Times Magazine και The Washington Post, αλλά και κόμικ από τα Black Panther, Captain America θα επιμεληθεί το σενάριο.
Ο Coates αναφέρθηκε στον πιο θρυλικό υπερήρωα της Αμερικής και θέλει να φτιάξει κάτι που θα είναι πρωτοποριακό. Η ταινία θα εστιάσει σε μαύρο Superman (στα κόμικ είναι ο Calvin Ellis), κάτι που έχει κυκλοφορήσει για 1-2 χρόνια σαν σενάριο και πιο παλιά σας είχαμε πει για την περίπτωση του Michael B. Jordan, ωστόσο ο ίδιος αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Πλέον εκτός από τον πρωταγωνιστή, το βασικό είναι να βρεθεί σκηνοθέτης. Έτσι λοιπόν υπάρχουν μερικές επιλογές που προέκυψαν σύμφωνα με το Hollywood Reporter και υπάρχουν τα ονόματα των Barry Jenkins (Moonlight), Steven Caple Jr. (Creed 2) και Regina King (One Night in Miami). Η ταινία δεν θα είναι σίγουρα σε σκηνοθεσία J.J. Abrams, δεν θα έχει σχέση με το τωρινό universe, συνεπώς ίσως αργήσει η εύρεση του πρωταγωνιστή.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss