Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης. Διαβάστε το χρονικό

Μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, έγινε γνωστό περίπου στις 08:30 ότι ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι πια ελεύθερος από τα δεσμά των απαγωγέων του. Την αποκάλυψη έκανε πρώτο το cretalive.gr …

Διαβάστε την είδηση, όπως δημοσιεύθηκε από το κρητικό site:

Μετά από 6 μήνες αφέθηκε ελεύθερος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έφοδος από την Αστυνομία σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων σε σημείο 4 χιλιόμετρα έξω από Ρέθυμνο προς τα Χανιά, κοντά στη Γέφυρα της Ζουρίδας.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε δεμένος, σώος, ωστόσο φανερά αδυνατισμένος, σκιά του εαυτού του. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε 8 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και γυναίκες ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τις συλλήψεις όσων οι αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον κρατούσαν σε ειδικό χώρο πάνω από το Λογιστήριο της μάντρας, με “φρουρό” έναν Σκοπιανό.

“Ευχαριστώ ” ήταν η μόνη κουβέντα που κατάφερε να ψελλίσει στους αστυνομικούς με όση δύναμη του είχε απομείνει

Σε δηλώσεις του στον Αντένα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του επιχειρηματία.
Ο ίδιος έκανε λόγο για “μεγάλης ακρίβειας επιχείρηση” των αστυνομικών αρχών και υπογράμμισε ότι στόχος από την πρώτη στιγμή ήταν η προστασία της ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Επεσήμανε ακόμα ότι οι αρχές έδρασαν με μεγάλη προσοχή, από την πρώτη στιγμή

Γιάννης Λεμπιδάκης: Το ευχαριστώ είναι λίγο

Συγκινημένος και ανακουφισμένος από την απελευθέρωση του γιου του μετά από έξι μήνες ομηρείας, είναι ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Ιωάννης.

«Tο ευχαριστώ είναι λίγο για όλους όσους συνεβαλαν», δήλωσε στο cretalive,  ανακουφισμένος μετά την πολύμηνη περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss