Έλενα Χριστοπούλου: Η Δανάη Μπάρκα έχει κάθε δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Μέσα σε όλα, μίλησε για το επερχόμενο My Style Rocks και τις φήμες πως ήταν σε συζητήσεις για να βρεθεί στο νέο του κύκλο αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα.

«Χάρηκα πολύ για την κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”»

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Xάρηκα πολύ για την κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”, γιατί είναι τρεις άνθρωποι πολύ καλοί, δεν έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους και θα τα πάνε πολύ καλά. Εγώ δεν συζήτησα ποτέ για το “My Style Rocks”, δεν θα με ιντρίγκαρε να είμαι μαζί με την Ηλιάνα στην κριτική επιτροπή. Μου αρέσει να κάνει η κάθε μία τη δουλειά της έτσι όπως μπορεί και να είμαστε αγαπημένες στο υπόλοιπο».

«Σέβομαι πολύ τα ελληνικά της»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Δανάη έχει κάθε δικαίωμα να λέει αυτο που θέλει το κορίτσι και εκφράζεται πάρα πολύ ωραια. Σέβομαι πολύ τα ελληνικά της, γιατί είναι ένα κορίτσι που ξέρει καλά ελληνικά ευτυχώς και δεν μπορώ εγώ να πω κάτι άλλο. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να δείτε τι κάνετε και τι ρωτάτε».

«Εγώ αυτά που μπορώ να απαντήσω, θα απαντήσω, αυτά που δεν θέλω, δεν θέλω και δεν απαντώ»

«Είναι δικαίωμα του κάθε δημοσιογράφου να ρωτήσει κάτι και του ανθρώπου, που συνεντευξιάζεται, να απαντήσει κατάλληλα. Δεν μπορώ εγώ να πάρω άλλη θέση» συμπλήρωσε, επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου. Και κατέληξε λέγοντας: «Εγώ αυτά που μπορώ να απαντήσω, θα απαντήσω, αυτά που δεν θέλω, δεν θέλω και δεν απαντώ. Το θέμα είναι να υπάρχει σεβασμός γιατί και εσείς κάνετε μια πολύ σκληρή δουλειά και εμείς κρινόμαστε για αυτά που λέμε».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss