Έλενα Κρεμλίδου: Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά

Μέσα από τα social media θέλησε η Έλενα Κρεμλίδου να μοιραστεί την χαρά με τους διαδικτυακούς της φίλους για την υπόθεση πορνογραφικού υλικού που δημοσιεύθηκε στο πρόσφατο παρελθόν. Και αυτός μιας και ο άνδρας που την εκβίαζε κρίθηκε πλέον ένοχος.

Έλενα Κρεμλίδου: «Σύμφωνα με τα νούμερα που έχω στα social media, παίρνω  και τις αντίστοιχες αμοιβές» (video)

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νεαρή Youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση την οποία και δημοσίευσε στην ιστορία της.

«Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις»

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού», τόνισε η ίδια.

«Κυνηγείστε το δίκιο σας»

«Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του», συμπλήρωσε η Έλενα Κρεμλίδου στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss