Έλενα Παπαρίζου: «Αποδέχομαι τις αλλαγές στο σώμα μου»

Στις πρόβες του Madwalk που θα προβληθεί από το Μega στις 16 Δεκεμβρίου βρέθηκε η κάμερα του «Mega Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων, «συνάντησε» και την Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε για τα χρόνια που περνάνε, αλλά και για το αν θα συμμετείχε ξανά στη διοργάνωση τραγουδιού της Eurovision.

«Μου λένε πως έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια μου, έχω μεγαλώσει και εγώ»

Αρχικά, η Έλενα Παπαρίζου είπε με χιούμορ: «Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στο Madwalk. Μου λένε πως έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια μου, έχω μεγαλώσει και εγώ. Μέχρι και η Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου». «Δεν έχω ρωτήσει το σύζυγό μου ακόμα αν θα έρθει» πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Μου αρέσει να φροντίζω το σπίτι μου»

Αμέσως μετά, η Έλενα Παπαρίζου συνέχισε λέγοντας: «Τα πάντα θα κάνω στο σπίτι μου. Μου αρέσει να φροντίζω το σπίτι μου. Δεν έχω κανένα θέμα να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω, έχω μανία με τις ντουλάπες. Θέλω τα λευκά ρούχα σε λευκές κρεμάστρες».

«Δεν θα αφήσω ποτέ τον σύζυγό μου να μου αδικήσει τραγούδι μου»

H Έλενα Παπαρίζου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα αφήσω ποτέ τον σύζυγό μου να μου αδικήσει τραγούδι μου. Νομίζω ότι εμένα αγαπάει πιο πολύ».

«Μου αρέσει να ωριμάζω»

Και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει να ωριμάζω, αποδέχομαι τις αλλαγές τις αλλαγές στο σώμα μου, λέω “Έλενα δεν είσαι 20”, όμως θαυμάζω τα 20χρονα. Φέτος έκανα baby botox να δοκιμάσω».

«Άνετα θα μπορούσα να ξανά εκπροσωπήσω την πατρίδα μου στη Eurovision»

«Δεν μου έχει τύχει το κατάλληλο τραγούδι. Άνετα θα μπορούσα να ξανά εκπροσωπήσω την πατρίδα μου στη Eurovision», τόνισε επίσης η ίδια.

Joanne: «Χάρηκα που καταθέσαμε τραγούδι για τη Eurovision»

Η Joanne δήλωσε: «Μου αρέσει πολύ η μόδα και η πασαρέλα», ενώ πρόσθεσε ότι «Χάρηκα που καταθέσαμε τραγούδι για τη Eurovision. Δεν είμαι στους 5, αλλά δε θεωρώ ότι είναι στημένο».

Ήβη Αδάμου: «Περνάω μηνύματα ισότητας με την εμφάνισή μου»

Η Ήβη Αδάμου ανέφερε: «Περνάω μηνύματα ισότητας με την εμφάνισή μου».

Χαρά Παππά: «Με βρίσκετε μια χαρά στα προσωπικά μου»

Στη συνέχεια, η Χαρά Παππά αποκάλυψε: «Θα περπατήσω στη σκηνή και θα είμαι και στα backstage». «Με βρίσκετε μια χαρά στα προσωπικά μου, με θέλετε σώνει και ντε με τον Μπουράκ;», είπε η ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πληρώσει πολλά για ψυχοθεραπεία.

Γιώργος Κακοσαίος: «Έχω θέμα με την εξωστρέφεια μου, το δουλεύω όμως»

Τέλος, ο Γιώργος Κακοσαίος δήλωσε: «Έχω θέμα με την εξωστρέφεια μου, το δουλεύω όμως. Δεν είμαι τόσο άνετος στη σκηνή, αλλά θα το δουλέψω και θα δούμε πώς θα πάει».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss