Έλενα Τοπαλίδου για Νίκο Κουρή: Περνούσε δύσκολη φάση, ήταν πολύ τσακισμένος ψυχολογικά

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Τοπαλίδου στη Τζένη Θεωνά και την εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμα-δες». Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η ταλαντούχα χορεύτρια μίλησε από καρδιάς για την μακρόχρονη σχέση με τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και τις αλλαγές που έφερε σε αυτήν ο ερχομός του γιου τους.

Ειδικότερα, η Έλενα Τοπαλίδου εξομολογήθηκε: «Όταν ανακοίνωσα στον Νίκο ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολύ συγκινημένος. Του είπα στο τηλέφωνο ότι θα είμαστε τρεις. Όταν γεννήθηκε ο Πέτρος, όμως, ήταν περίεργο γιατί περνούσε μια πολύ δύσκολη φάση επαγγελματικά στη ζωή του και ήταν πολύ τσακισμένος ψυχολογικά. Είναι όμως φοβερός μπαμπάς, φανταστικός».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί δηλαδή να φταίει και ο Νίκος που ο γιος μας είναι τόσο κουλ και χαλαρός γιατί έχει έναν τρόπο να του γελοιοποιεί τρομερά τις καταστάσεις. Του κάνει χιούμορ στα πάντα και τον κοροϊδεύει κάνοντας του πως κάνει. Δηλαδή ο Πέτρος κάνει κάτι και ο Νίκος του παίζει αυτό που έχει κάνει οπότε εκείνος αναγκαστικά γελάει τρομερά με τον εαυτό του και κοροϊδεύει τον εαυτό του. Είναι τόσο αστείος ο Νίκος που… κυλιόμαστε στα πατώματα».

«Στον Νίκο μού αρέσει πολύ το σώμα του, τα μάτια του, η φωνή του, ο τρόπος που κάνει θέατρο και όπως κάνει την δουλειά του. Μου αρέσει πολύ το στιλ του, τα ρούχα που φοράει, το γούστο του» πρόσθεσε, επίσης, η Έλενα Τοπαλίδου για τον αγαπημένο της σύντροφο.

Τέλος, η Έλενα Τοπαλίδου πρόσθεσε: «Τον αποθεώνω πάρα πολύ, του λέω πολλά ενώ αυτός δεν με αποθεώνει πάρα πολύ αλλά με αποθεώνει αλλιώς. Δηλαδή καταλαβαίνω ότι ασχολείται μαζί μου με άλλους τρόπους».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss