Έλενα Τσαγκρινού: Εννοείται ότι έχω κάνει πράγματα επάνω μου και δεν είμαι καθόλου αρνητική σε αυτό

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία μίλησε στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη νέα της σχέση, στα σχόλια που δέχεται για τις αλλαγές στην εμφάνισή της, ενώ απάντησε και για τις επαφές που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της, Mike.

Έλενα Τσαγκρινού: Νέες φωτογραφίες με τον σύντροφό της, DJ Stephan- Αγκαλιασμένοι σε πισίνα! | Gossip-tv.gr

«Δεν το φαντάζομαι να είμαι παντρεμένη, αλλά η συγκατοίκηση και ένα παιδάκι στο μέλλον τα έχω στο μυαλό μου»

«Φτιάξαμε με το αγόρι μου, τον DJ Stephan, ένα στούντιο ηχογράφησης για όλους, για όποιον θέλει να κάνει μουσική. Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας και υπάρχει ακόμα. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου, αλλά μου είπε ότι μπορεί να έρθει καμιά μέρα και να μου φέρει δαχτυλίδι στη σκηνή. Δεν το φαντάζομαι να είμαι παντρεμένη, αλλά η συγκατοίκηση και ένα παιδάκι στο μέλλον τα έχω στο μυαλό μου» δήλωσε η Έλενα Τσαγκρινού.

«Δεν μιλάμε καθόλου με τον Mike»

Ποια είναι η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Mike; Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε: «Δεν μιλάμε καθόλου με τον Mike. Ελπίζω να είναι καλά».

Έλενα Τσαγκρινού: «Με τον Mike ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε»

«Όποιος θέλει ας το κάνει»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έλενα Τσαγκρινού αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, όσον αφορά τις αλλαγές που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση. Ποιο είναι το πιο ακραίο σχόλιο που έχει διαβάσει η Έλενα Τσαγκρινού;

«Σίγουρα για την εμφάνισή μου, για τις υπερβολές που θεωρεί ο καθένας ότι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, είτε στο αν έχει βάλει υαλουρονικό στα χείλη, είτε στο αν έχει μακριά μαλλιά. Μπορεί να μου πουν ας πούμε: “πριν ήσουν διαφορετική, πώς έγινες έτσι;”», είπε η ίδια και συμπλήρωσε: «Εννοείται ότι έχω κάνει πράγματα επάνω μου και δεν είμαι καθόλου αρνητική σε αυτό. Όποιος θέλει ας το κάνει».

Άλλος άνθρωπος | Η Έλενα Τσαγκρινού έχει πλέον καστανά... | Ομορφιά Ειδήσεις

«Τα διαδικαστικά στη Eurovision σε ταλαιπωρούν πιο πολύ από το να ανέβεις στη σκηνή»

Τέλος, για την εμπειρία που της άφησε η συμμετοχή της στη Eurovision το 2021 η Έλενα Τσαγκρινού ανέφερε: «Πέρασα όντως πολύ δύσκολα τότε. Οι πρόβες ήταν πολύωρες, το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποίησε, οπότε έχεις και λίγο την απογοήτευση ότι δεν θα το ξανάκανα. Μπορεί και από θρησκευτική άποψη μερικούς ανθρώπους να τους επηρέασε, εγώ δεν το καταλάβαινα τόσο. Το μαλλί μου ήταν καρέ και 300 extentions, τίποτα δικό μου. Τα διαδικαστικά στη Eurovision σε ταλαιπωρούν πιο πολύ από το να ανέβεις στη σκηνή».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss