Ελένη Φιλίππα: «Τότε ήρθε μια γιατρός και μου είπε: δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ο άντρας σας θα πεθάνει»

Τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά την περίοδο της αρρώστιας και του θανάτου του συζύγου της μιλά η Ελένη Φιλίππα. Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της δικηγόρου (Έλλη) στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

«Ο σύζυγος μου ο Τάκης το 2019 διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. Επειδή όμως ήταν ένας άνθρωπος με τεράστια γενναιότητα, μπόρεσε να κάνει μια καθοριστική εγχείρηση που πήγε πάρα πολύ καλά. Πέρασαν δυο χρόνια, έκανε τις χημειοθεραπείες του, δεν έμεινε στο κρεβάτι ούτε μια μέρα», είπε η Ελένη Φιλίππα.

Ελένη Φίλιππα: Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έριξε το πέπλο του σε ό,τι άλλο

«Τον Αύγουστο του 2021 εντοπίστηκε πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση, οπότε πριν ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες, είπαμε να πάμε να κάνουμε κάποια μπάνια και πήγαμε στον τόπο καταγωγής του, στην Ανδρίτσαινα, που είναι κοντά και στην Αθήνα. Την επόμενη μέρα που φτάσαμε και κατευθυνόμασταν προς την παραλία, τρακάραμε», πρόσθεσε.

«Είχαμε πλαγιομετωπική σύγκρουση με ένα τεράστιο επαγγελματικό τζιπ και το δικό μας αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς. Εμείς ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα πάρα μόνο κάποια ραγίσματα και κατάγματα στα πλευρά λόγω του αερόσακου που άνοιξε και της ζώνης. Είχαμε όμως την ατυχία αυτό το ατύχημα να γίνει στην επαρχία, γιατί αν γινόταν στην Αθήνα, τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί καλύτερα», είπε αμέσως μετά η ηθοποιός.

Ελένη Φίλιππα: «Ο άνθρωπος γεννιέται ελεύθερος και αυτεξούσιος και έτσι  πρέπει να ζήσει…» - Αυλόγυρος News

Και συνέχισε λέγοντας: «Πήγαμε στο νοσοκομείο Πύργου, τους εξήγησα όλη την κατάσταση του άντρα μου και αφού έκαναν διάφορες εξετάσεις, μας κράτησαν μέσα το βράδυ. Την άλλη μέρα ήρθε ο γιατρός μας είπε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά από το απόγευμα άρχισε ο Τάκης να μην μπορεί να αναπνέει καλά. Τότε μια γιατρός ήρθε σε μένα και μου είπε: “Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ο άντρας σας θα πεθάνει”. Έπαθα σοκ και πράγματι μετά από κάποιες ώρες ο άντρας μου πέθανε».

Ελένη Φίλιππα: Δείτε πως είναι σήμερα η δικηγόρος του «Κωνσταντίνου και  Ελένης» – VIPNEWS

Η ηθοποιός τόνισε: «Πήρα τη νεκροψία στα χέρια μου ενάμιση χρόνο μετά, και είχε ως αιτία θανάτου καρδιακή ανακοπή. Ο ογκολόγος του μου είχε πει ότι έπαθε ή πνευμονική εμβολή η ανακοπή και αυτό γιατί δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το σοκ της σύγκρουσης. Ο οργανισμός του ήταν πάρα πολύ αποδυναμωμένος. Το κατάλαβα και από μένα όταν πήγα μετά από ενάμιση μήνα να κάνω εξετάσεις».

«Ήμουν ράκος, είχα χάσει κιλά, σερνόμουν. Τα αποτελέσματα ήταν χάλια. Ο γιατρός όμως απλά μου έδωσε ένα σύμπλεγμα βιταμινών και μετά από δυο μήνες οι τιμές είχαν επανέλθει», κατέληξε Ελένη Φιλίππα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss