Ελένη Γερασιμίδου: «Λειτούργησε αρνητικά όλο αυτό και έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου»

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη του Κωνσταντίνου Καμέα στην εκπομπή Status που προβλήθηκε στον Astra Tv. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού καθώς και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγες ημέρες αργότερα.

«Όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα»

Ειδικότερα, η Ελένη Γερασιμίδου, αρχικά, εξομολογήθηκε: «Νόμιζα ότι είμαι γενναία και κάνω αισιόδοξες σκέψεις. Όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Λειτούργησε αρνητικά όλο αυτό το πράγμα. Νόμιζα ότι, εντάξει, αφού έχουμε δυο χώρους να μείνουμε, ας μην σκεφτόμαστε τι χάσαμε αλλά αυτά που χάσαμε ήταν αρκετά σοβαρά».

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και με προσωπικό κόπο αλλά και με χρήματα»

Και πρόσθεσε: «Υπήρχε ένα αρχείο, κριτικές, αποκόμματα, ρούχα, έπιπλα ωραία, ακριβά δωμάτια με μπάνια και πράγματα. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και με προσωπικό κόπο αλλά και με χρήματα. Νόμιζα ότι θα είμαστε πολύ γενναίοι και ο ένας με τον άλλον, με πάρα πολύ μεγάλη συμπαράσταση πρώτα απ’ όλα από τους συντρόφους μουκαι μετά από φίλους που έφερναν φαγητά».

«Κοιμόμασταν στο θέατρο και όλη την ημέρα ήμασταν πάνω»

«Εμείς εκείνο το διάστημα μείναμε στο θέατρο. Στην αυλή του θεάτρου κοιμόμασταν τα βράδια γιατί και οι κάτω όροφοι, που δεν κάηκαν, ήταν κατάμαυροι και έπρεπε να περάσει ένα διάστημα μετά την πυρκαγιά. Κοιμόμασταν στο θέατρο και όλη την ημέρα ήμασταν πάνω. Είχαμε πάρει κάτι στρώματα, που τα φουσκώναμε κάθε βράδυ, για να κοιμηθούμε. Δηλαδή τελειώναμε τις παραστάσεις, κοιμόμασταν εκεί και μετά φεύγαμε».

«Πήγα στο νοσοκομείο»

«Όλο αυτό λοιπόν είχα την εντύπωση ότι το αντιμετώπιζα με γενναιότητα αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Λειτούργησε πιο βαθιά το πράγμα και έπαθα ένα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Πήγα στο νοσοκομείο, στον υπέροχο μου γιατρό που αντιμετώπισε με πολύ μεγάλη αγάπη και φροντίδα και με έσωσε στην κυριολεξία. Τώρα είμαι μια χαρά» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελένη Γερασιμίδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss