Ελένη Γερασιμίδου: Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πιο σοβαρά θέματα, να μην ασχολείται με τα πρωινάδικα

Η γνωστή και πολυαγαπημένη ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα της καμέρας «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός αποκάλυψε τις προστριβές που έχει καθημερινά με τον επί χρόνια σύζυγό της, Αντώνη Ξένο, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Λάκη Λαζόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι το κλίμα μεταξύ των δύο ηθοποιών είχε ψυχρανθεί, μετά τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για το ΚΚΕ.

«Έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά θέματα»

Αρχικά, η Ελένη Γερασιμίσου είπε: «Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας με τον κύριο Λαζόπουλο, όταν βρισκόμαστε. Δεν θα ήθελα ο Λάκης να ασχολείται με τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα. Σας το λέω καθαρά. Έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά θέματα».

«Και στα επίσημα δελτία ειδήσεων πολλών καναλιών, μην πούμε ονόματα τώρα, τα ξέρουμε»

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του για τις πρωινές εκπομπές που στήνουν τηλεδικαστήρια, η ηθοποιός τόνισε: «Όχι μόνο στα πρωινάδικα. Και στα επίσημα δελτία ειδήσεων πολλών καναλιών, μην πούμε ονόματα τώρα, τα ξέρουμε».

«Πάντως θύμα δεν είναι, το παριστάνει και λίγο»

«Πολλές φορές θέλω να… σκοτώσω τον σύζυγό μου, να του σπάσω το κεφάλι, γιατί με νευριάζει πολύ. Μπορεί να τον νευριάζω κι εγώ αλλά δεν το δείχνει. Πάντως θύμα δεν είναι, το παριστάνει και λίγο. Δε μιλάει, είναι απίστευτο. Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες» αποκάλυψε με χιούμορ η Ελένη Γερασιμίδου για τον Αντώνη Ξένο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss