Ελεονώρα Μελέτη: «Τα τρία πρώτα χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα, έσπασα και λύγισα»

Σε μία προσωπική της εξομολόγηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τα social media. Η παρουσιάστρια του MEGA πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της θέσουν ορισμένες ερωτήσεις.

«Πώς καταφέρνεις και κατάφερνες τόσα χρόνια να μη πειράξουν τον χαρακτήρα σου όλοι αυτοί;» ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τα τρία πρώτα χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα. Ψυχικά έσπασα, λύγισα, αλλά μόνο όταν έπιασα πάτο είδα ξεκάθαρα τι θέλω να είμαι, μα πρωτίστως τι δεν θέλω να γίνω. Σε όλους “αυτούς” χρωστάω τη σχέση που έχω με τον εαυτό μου», απάντησε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του MEGA Καλημέρα.

Λίγο αργότερα της έγινε και δεύτερη σχετική ερώτηση. «Πόση τοξικότητα έχει αυτή η ελληνική τηλεόραση; Πώς αντέχετε εκεί μέσα;».

«Μια δουλειά είναι, για εμένα τουλάχιστον. Τους τοξικούς τους απομακρύνω κι αν δεν μπορώ ή δεν γίνεται, απλά δεν τους «βλέπω». Η ζωή μου είναι εκτός δουλειάς και είναι πολύ ωραία», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss