Ένα ακόμα… ιερόσυλο reboot που θα γίνει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Tα reboot στο Χόλιγουντ δίνουν και παίρνουν πλέον, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές κλασικές ταινίες οι οποίες μεταφέρονται και πάλι στην μεγάλη οθόνη, όμως μάλλον αυτή τη φορά το παράκαναν.

Όπως αναφέρει το Deadline ετοιμάζεται reboot για την θρυλική ταινία του George Romero από το 1968, A Night Of The Living Dead, που θεωρείται από τις κορυφαίες τρόμου όλων των εποχών σε σκηνοθεσία Nikyatu Jusu, σενάριο LaToya Morgan και θα την μεταφέρει στις αίθουσες η Village Roadshow και ο Chris Romero. Η νέα ταινία φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα καινούργιο franchise.
Η υπόθεση για την original ταινία: Η πτώση ενός δορυφόρου της ΝΑΣΑ προκαλεί την Ανάσταση κάποιων που έχουν πεθάνει πρόσφατα στις Ανατολικές Πολιτείες των ΗΠΑ και οι οποίοι ψάχνουν να τραφουν με ανθρώπινα οντα.Οι αταφοι νεκροί επανέρχονται πίσω στην ζωή και σαν ζόμπι πλέον επιτίθενται αμείλικτα στους ζωντανούς. Ο μόνος τρόπος για να πεθάνει ένα ζόμπι είναι με ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι η με αποτέφρωση του σώματος του.Αυτη ειναι η κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν επτά άνθρωποι που είναι παγιδευμένοι σε μια αγροτική αγροικία στη δυτική Πενσυλβάνια, η οποία δέχεται επίθεση από μια συνεχώς διευρυνόμενη ομάδα ζόμπι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss