Ένα ακόμα sequel ανακοινώθηκε για την ταινία Now You See Me – Cineramen

Now You See Me 2 Movie

Βαθμολόγησε το άρθρο

H τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας Now You See Me, που προβλήθηκε το 2013 και αποτέλεσε τεράστια επιτυχία ήταν αναπόφευκτο ότι θα οδηγούσε σε αυτό εδώ το sequel, για το οποίο είχαμε γράψει κριτική.

H Lionsgate ανακοίνωσε το δεύτερο sequel με τον σκηνοθέτη των “Venom” και “Uncharted”, Ruben Fleischer πίσω από τις κάμερες και μένει να μάθουμε ποιοι εκ των Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Isla Fisher,  Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Daniel Radcliffe, Michael Caine θα επιστρέψουν.
H υπόθεση για την δεύτερη ταινία ήταν η εξής: Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους κόλπα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν ότι θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Όμως, το σχέδιό τους αποτυγχάνει όταν ένας άνθρωπος-κλειδί αποκαλύπτει επί σκηνής κάποια ευαίσθητα μυστικά της ομάδας των Μάγων. Τότε, αναγκάζονται να αναλάβουν μια αποστολή για τον εκκεντρικό και μυστηριώδη πλούσιο επιχειρηματία και παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου Ουόλτερ Μέιμπρι, ο οποίος αποσκοπεί επίσης στην καταστροφή του ραδιούργου πρώην συνεργάτη του, του πολυσυζητημένου μεγιστάνα της τεχνολογίας Όουεν Κέις. Αυτή η αποστολή επρόκειτο να αποτελέσει την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι σήμερα, όμως πολύ σύντομα θα βρεθούν και πάλι στον δρόμο δυο παλιών γνώριμων, οι οποίοι τους επιφυλάσσουν μια τεράστια έκπληξη.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss