Ένα ακόμα videogame πολύ μεγάλο videogame θα γίνει ταινία – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Οι μεταφορές των βιντεοπαιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη είναι αρκετά συχνό φαινόμενο εδώ και πολλά χρόνια, με το videogame Death Stranding να είναι ένα ακόμα που θα γίνει και επίσημα ταινία.

Zούμε φυσικά στην εποχή που τα παιχνίδια μεταφέρονται σε μικρή και μεγάλη οθόνη, ενώ όπως αποκάλυψε το Deadline το Death Stranding θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη. Η Kojima Productions, ο παραγωγός του Barbarian, Alex Lebovici, αλλά και η Hammerstone Studios, βρίσκονται πίσω από το project, χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω.
Η υπόθεση του Death Stranding αφορά την επανένωση ενός κόσμου που έχει χωριστεί στα δύο. Το ένα μέρος είναι η πλευρά των ζωντανών και το δεύτερο μια παραλία όπου βρίσκονται απομονωνμένοι οι νεκροί. ‘Ενα μυστήριο μαύρο κύμα καλύπτει σταδιακά τον κόσμο των ζωντανών, φέρνοντας μαζί του τρομακτικές συνέπειες και προσδίδωντας σε ορισμένους ανθρώπους περίεργες δυνάμεις. Επομένως, έχουμε να κάνουμε με έναν διασπασμένο κόσμο όπου οι άνθρωποι βρίσκονται διασκορπισμένοι οπουδήποτε.
Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Sam Porter Bridges με σκοπό να επανενώσουν την Αμερική, ξεκινώντας μια περιπέτεια από την Ανατολική προς τη Δυτική όχθη, δημιουργώντας δεσμούς ανάμεσα στις ανεξαρτητοποιημένες πόλεις. Μία από αυτές τις πόλεις είναι η Edge Knot City, όπου διαφεντεύουν οι Homodaemons, μια ομάδα τρομοκρατών που έχει ως επικεφαλής της τον Man in the Golden Mask. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλες τέτοιες επικίνδυνες ομάδες τρομοκρατών και ανταρτών σε όλη την επικράτεια.
Ακόμη, μία από τις πιο σημαντικές αποστολές είναι αυτή της διάσωσης της Amelie, της κόρης της προέδρου της UCA (United Cities of America), η οποία έχει σκοπό να ηγηθεί της επανασύστασης του κράτους συνεχίζοντας το έργο της μητέρας της. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι την κυνηγούν οι Homodaemons και ότι βρίσκεται στην παραλία των νεκρών…


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss