Ένα παιχνίδι σε ένα αγαπημένο franchise έρχεται από Sony και Naughty Dog – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Πρόσφατες λίστες θέσεων εργασίας αποκάλυψαν ότι η Sony δημιουργεί ένα νέο στούντιο ανάπτυξης AAA στο Σαν Ντιέγκο, με τις προσπάθειες να συνυποκαθίστανται από το PlayStation Studios Visual Arts – μια ομάδα που ειδικεύεται στα κινούμενα σχέδια, τον κινηματογράφο, την καταγραφή κίνησης και πολλά άλλα, που παρέχει υποστήριξη ανάπτυξης σε μια σειρά σημαντικών first-party τίτλων του PlayStation και της Naughty Dog. Αν και το στούντιο δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, φαίνεται ότι έχουν προκύψει περισσότερες νέες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι.

Όπως εντοπίστηκε από το VGC, μια άλλη νέα λίστα θέσεων εργασίας για τη θέση του Game Design Intern περιγράφει το στούντιο ως «ένα νέο στούντιο PlayStation με έδρα το Σαν Ντιέγκο». Είναι ενδιαφέρον ότι η καταχώριση επιβεβαιώνει επίσης ότι το στούντιο «συνεργάζεται με την ανάπτυξη ενός συναρπαστικού νέου έργου με την Naughty Dog σε ένα αγαπημένο franchise».
Φυσικά, συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το παιχνίδι είναι άγνωστες, αλλά υπήρξαν έντονες εικασίες ότι είναι ένα νέο παιχνίδι Uncharted. Η σειρά είναι αδρανής από το Uncharted 4 και το Uncharted: The Lost Legacy του 2016 και του 2017.
Είναι ενδιαφέρον ότι νωρίτερα φέτος, η Naughty Dog επιβεβαίωσε ότι «έχτιζε μελλοντικές ομάδες» για νέους τίτλους Uncharted – και αυτό φαίνεται να ευθυγραμμίζεται σε μεγάλο βαθμό με αυτό.
ΠΗΓΗ

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss