Εντοπίστηκε το αεροσκάφος που κατέπεσε στα Χανιά – Αγωνία για τους δύο επιβαίνοντες

Ένα δικηνητήριο αεροσκάφος κατέπεσε νωρίτερα στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πτώση έχει σημειωθεί περίπου μισό ναυτικό μίλι από την ακτή. Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες με σκάφος έπειτα από εντολή του Δημάρχου Πλατανιά, ενώ έχει ειδοποιηθεί και το Λιμενικό.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τον συντονισμό των ερευνών έχει αναλάβει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), ενώ μετέχουν 1 Πλωτό του Λιμενικού, 1 όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, 2 κρουαζιερόπλοια και 2 αλιευτικά σκάφη στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας του Μάλεμε. Στο σημείο πνέουν άνεμοι εντάσεως 2 μποφόρ.

Το αεροσκάφος σύμφωνα με το flashnews.gr φέρεται να έχει εντοπιστεί να επιπλέει σε απόσταση ενός μιλίου από την στεριά, χωρίς όμως να υπάρχουν νεότερα για την τύχη των επιβαινόντων.

Οι φωτογραφίες του zarpanews.gr από το σημείο των ερευνών.

Πήγαινε για προσγείωση όταν χάθηκε το σήμα του

Σύμφωνα όσα αναφέρει το flashnews.gr, το αεροσκάφος με τους δύο επιβεβαίνοντες είχε απογειωθεί από την περιοχή της Κωπαΐδας με προορισμό το αεροδρόμιο στο Μάλεμε, το οποίο χρησιμοποιείται από τέτοιου είδους μικρά αεροσκάφη.

Καθώς όμως είχε νυχτώσει, ο πιλότος έκανε στροφή πάνω από το Κολυμπάρι ώστε να προσεγγίσει τον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας, όταν ξαφνικά το σήμα του χάθηκε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss