Έπεσε… θάψιμο για την σειρά Resident Evil του Netflix – Cineramen

RESIDENT EVIL. (L to R) ELLA BALINKSA as JADE, ELLA BALINSKA as JADE in RESIDENT EVIL. Cr. NETFLIX © 2021

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το franchise του Resident Evil επέστρεψε με σειρά για το Netflix που βασίζεται περισσότερο στο videogame της Capcom, φυσικά σε παραγωγή της Constantin Films, αλλά μάλλον δεν ενθουσίασε αυτό τους fans. Οι βαθμολογίες των θεατών είναι αποκαρδιωτικές (RT: 26%, IMDB: 3.7 και Metacritic 1.7), ενώ αυτές των κριτικών είναι κάπου στην μέση (RT: 52% και Metacritic 53%)

H σειρά έχει την εξής σύνοψη: Έτος 2036 – 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.
Παίζουν οι Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti, Turlough Convery. Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο “Welcome To New Racoon City” και εξελίσσεται η σειρά σε δυο timelines. Πρώτα θα εστιάσει στις 14χρονες αδερφές Jade και Billie Wesker, οι οποίες μετακομιζουν στην νέα Racoon City και ανακαλύπτουν πως κάτι μυστήριο και αρκετά σκοτεινό κρύβεται, που θέτει σε κίνδυνο όλη την άνθρωπότητα.
Από την άλλη και 10 χρόνια αργότερα, ο πληθυσμός της …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss