Επί πληρωμή πλέον η λειτουργία barcode scanner του MyFitnessPal

Η δημοφιλής εφαρμογή διατροφής και απώλειας βάρους MyFitnessPal κάνει πλέον τη δωρεάν λειτουργία barcode, επί πληρωμή.

Για χρόνια, οι χρήστες με δωρεάν λογαριασμούς μπορούσαν να χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο για να σαρώνουν γραμμωτούς κώδικες τροφίμων για εύκολη καταγραφή και παρακολούθηση της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων, όμως η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι από την 1η Οκτωβρίου θα απαιτείται λογαριασμός premium.
Η καθημερινή καταμέτρηση θερμίδων του MyFitnessPal αποτελεί βασικό συστατικό της εφαρμογής, με τον σαρωτή γραμμωτού κώδικα να προσφέρει μια συντόμευση για την εύρεση της διατροφικής αξίας ενός συγκεκριμένου τροφίμου στην τεράστια βάση δεδομένων τροφίμων της εφαρμογής. Μεγάλο μέρος αυτής της βάσης δεδομένων δημιουργείται από τους χρήστες, καθώς τόσο οι δωρεάν όσο και οι premium χρήστες μπορούν να προσθέσουν οποιοδήποτε τρόφιμο εισάγοντας τα διατροφικά στοιχεία και τον γραμμωτό κώδικα από μια ετικέτα. Από την 1η Οκτωβρίου, οι δωρεάν χρήστες θα εξακολουθούν να μπορούν να κάνουν αναζήτηση στη βάση δεδομένων για τις καταχωρίσεις των τροφίμων τους, αλλά ο σαρωτής γραμμωτού κώδικα θα κοστίζει 19,99 δολάρια το μήνα ή 79,99 δολάρια για ετήσιο συνδρομή, μαζί με άλλα premium χαρακτηριστικά. Όλοι οι νέοι χρήστες που θα δημιουργήσουν δωρεάν λογαριασμό από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, δεν θα έχουν πρόσβαση στη λειτουργία barcode εκτός και αν επιλέξουν τη premium συνδρομή.
Αυτή η μη αναμενόμενη ομολογουμένως κίνηση έρχεται μετά τον επανασχεδιασμό της εφαρμογής MyFitnessPal τον Μάιο, ο οποίος έβαλε περ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss