Επίσημη η σειρά Mate 50 της Huawei με αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες

Επιστροφή για την κορυφαία σειρά Mate της Huawei μετά από ένα χρόνο διαλείμματος εξαιτίας των κυρώσεων των ΗΠΑ στην κινεζική εταιρεία.

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα στην Κίνα τη σειρά Mate 50 η οποία περιλαμβάνει τα Mate 50, Mate 50 Pro και Mate 50 RS ενώ όπως μαθαίνουμε τα δύο πρώτα θα τα δούμε στη χώρα μας το Νοέμβριο. Και τα τρία μοντέλα ενσωματώνουν την 4G έκδοση του Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC ενώ είναι αδιάβροχα υποστηρίζοντας το πρότυπο IP68. Στο θέμα της φόρτισης, η ενσύρματη διαδικασία είναι στα 66W και η ασύρματη στα 50W. Ακόμα η Huawei φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει την πιο «δυνατή» ναυαρχίδα, ικανή να αντέξει σε δύσκολες καταστάσεις. Όπως αναφέρει, έχει βελτιστοποιήσει το εκλεπτυσμένο και ανθεκτικό Kunlun γυαλί, μέσω εμφύτευσης ιόντων, δημιουργώντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια νανοκρυστάλλους. Ως αποτέλεσμα, η ικανότητα αντοχής στην πτώση της συσκευής αυξήθηκε κατά 10 φορές, ενώ παράλληλα έχει αναγνωριστεί με πέντε αστέρια από το πρώτο στον κόσμο πιστοποιητικό αντοχής στις πτώσεις, το Switzerland SGS.

Huawei Mate 50 RS Porche Design
Αυτό που ξεχωρίζει και τα τρία μοντέλα της σειράς έναντι όχι μόνο των προκατόχων τους αλλά και του ανταγωνισμού είναι η κύρια κάμερα των 50MP RYYB η οποία υποστ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss