Επίσημη η σειρά Redmi Note 12 με κάμερα 200MP, φόρτιση στα 210W και τιμή μικρότερη των $400

Η σειρά Redmi Note της Xiaomi είναι παραδοσιακά η πιο δημοφιλής σειρά smartphone της εταιρείας, προσφέροντας εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής στην οικονομική κατηγορία.

Η εταιρεία προχώρησε χθες στα αποκαλυπτήρια της Redmi Note 12 στην Κίνα, ενώ στην Ευρώπη θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμη για να δούμε κάποια από τα μοντέλα της σειράς. Στην πραγματικότητα έχουμε τρία μοντέλα αυτή τη φορά, τα Redmi Note 12 Discovery Edition, Redmi Note 12 Pro και Redmi Note 12 Pro Plus. Και τα τρία κινητά είναι εξοπλισμένα με επίπεδη οθόνη OLED 6,67 ιντσών FHD+ 120Hz, επεξεργαστή Mediatek Dimensity 1080 5G και selfie κάμερα 16MP.
Τα τηλέφωνα μοιράζονται επίσης χαρακτηριστικά όπως θύρα ακουστικών 3,5mm, NFC, IR blaster και υποστήριξη Wi-Fi 6. Φυσικά υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στην τιμή. 
Το πιο εντυπωσιακό μοντέλο της σειράς είναι το Note 12 Discovery Edition, ενσωματώνοντας μια κύρια κάμερα HPX 200MP (f/1.65, OIS). Η νέα κάμερα είναι ικανή να κάνει λήψεις στα 200MP ενώ το τελικό αποτέλεσμα μπορεί έχει ανάλυση 50MP (four-in-one binning) ή στα 12,5MP (χρησιμοποιώντας 16-in-one binning). Το νέο Redmi Note προσφέρει επίσης μια υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και έναν φακό macro στα 2MP.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαφέρει επίσης από τα υπόλοιπα της σειράς προσφέροντας ενσύρματη φόρτιση 210W, με την Xiaomi να ισχυρίζεται ότι μια πλήρη φόρτιση ολοκληρώνεται σε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss