Ετοιμαστείτε για… επικό φινάλε με την τρίτη και τελευταία ταινία από το 365 Days – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία 365 Days αποτέλεσε το Πολωνικό… 50 Shades Of Grey, για το οποίο σας είχαμε αναφέρει την αποψη μας με το 365 Days: This Day να την ακολουθεί και το κεφάλαιο ολοκληρώνεται στις 19 Αυγούστου με την τρίτη και τελευταία που λέγεται The Next 365 Days. Παρακάτω θα δείτε τo νέο trailer και τα πρώτα 4 λεπτά.
[embedded content]
[embedded content]
Η σύνοψη έχει ως εξής: Ως σύζυγος του Don Massimo Torricelli, ενός από τα πιο επικίνδυνα αφεντικά της Μαφίας στη Σικελία, η ζωή της Laura είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Είναι συχνά σε κίνδυνο, ο πιθανός στόχος των αδίστακτων εχθρών του Massimo που δεν θα σταματήσουν τίποτα για να καταστρέψουν τον ισχυρό άνδρα. Και όταν η Λόρα τραυματίζεται σοβαρά σε μια επίθεση, έγκυος και παλεύει να επιβιώσει, ο Μάσιμο αντιμετωπίζει την πιο σκληρή απόφαση της ζωής του. Ποια θα είναι η ζωή του χωρίς τη Λάουρα; Θα μπορέσει να μεγαλώσει μόνος του το παιδί τους; Ποια θα είναι η μοίρα της οικογένειάς του και της οποίας οι 365 ημέρες μπορεί να κλείσουν;
Να θυμήσουμε πως στο πρώτο sequel η υπόθεση εστιάζει στην Laura που θα επιβιώσει από την απόπειρα δολοφονίας, αλλά θα την απαγάγουν μια ακόμα φορά. Αυτή τη φορά είναι ο Marcelo ‘Nachos’ Matos, τον οποίο ωστόσο θα ερωτευτεί επίσης και έτσι θα έχουμε ένα ερωτικό τρίγωνο.
Η σκηνοθεσία είναι των Barbara Bialowas και Tomasz Mandes, ενώ παίζουν οι Michele Morrone, Anna-Maria Sieklucka, Ewelina Plizga, Blanka Lipińska, Sandra Majka, Natasza Urbańska, Natalia Janoszek, Otar Saralidze.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss