Ετοιμαστείτε για την spinoff ταινία του John Wick με την Ana De Armas – Cineramen

B25_36645_RC2 Paloma (Ana de Armas) in Cuba in NO TIME TO DIE, an EON Productions and Metro-Goldwyn-Mayer Studios film Credit: Nicola Dove © 2021 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED.

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Mετά τις ταινίες John Wick εδώ και λίγο καιρό έχει ανακοινωθεί σειρά στο franchise με τίτλο The Continental, η οποία θα είναι prequel και δεν θα υπάρχει κάποια σχέση με τις ταινίες. Θα κυκλόφορήσει από το δίκτυο Starz και συγκεκριμένα 1-2 χρόνια μετά το John Wick 4, εξετάζοντας το ξενοδοχείο The Continental και το πως δημιουργήθηκε ουσιαστικά ο John Wick.

Επίσης ξεκινάει γυρίσματα σε λίγες μέρες και η spinoff ταινία από το John Wick που θα είναι γυναικεία και έχει τίτλο Ballerinas, στην οποία θα πρωταγωνιστεί μια γυναίκα δολοφόνος που έχει σκοπό να εκδικηθεί όσους σκότωσαν την οικογένειά της.
Σκηνοθέτης θα είναι ο Len Wiseman (Underworld, Total Recall, Live Free or Die Hard), που θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Shay Hatten, ενώ ο Keanu Reeves είναι παραγωγός μαζί με τους Basil Iwanyk, Erica Lee, Chad Stahelski.
Το John Wick 4 θα οδηγήσει στην spinoff ταινία και οριστικά θα πρωταγωνιστήσει η Ana De Armas, κάτι που σίγουρα θα θέλαμε να δούμε.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss