Ετοιμαστείτε για το φινάλε από την σειρά Flash – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η σειρά Flash ανακοινώθηκε πως θα έχει φινάλε με την ένατη σεζόν, και ήταν η μακροβιότερη του Arrowverse, αφού το Arrow που ξεκίνησε το franchise στο CW ολοκληρώθηκε μετά από οκτώ σεζόν. Το Arrowverse πλέον φτάνει με την σειρά του στο τέλος, καθώς το Flash ήταν η τελευταία που εξελισσόταν στο συγκεκριμένο σύμπαν. Το φινάλε θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου με 13 επεισόδια.
[embedded content]
Η υπόθεση έχει ως εξής: Κατά την διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας που προκλήθηκε απο έναν μοριακό επιταχυντή, ο ερευνητής του CSI Barry Allen δέχθηκε το χτύπημα ενός κεραυνού και έπεσε σε κώμα. Μήνες αργότερα, ο Barry ξυπνά έχοντας την δύναμη της υπερ-ταχύτητας, μια ικανότητα που του επιτρέπει να μετακινείται μέσα στην Central City, σαν ένας αόρατος φύλακας-άγγελος. Αν και αρχικά ενθουσιασμένος με τις νέες του δυνάμεις, ο Barry έκπληκτος ανακαλύπτει ότι δεν είναι ο μόνος υπεράνθρωπος που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της έκρηξης του επιταχυντή. Καθώς ο Barry ανακαλύπτει ότι οι άλλοι υπεράνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες καλές προθέσεις, αποφασίζει να συνεργαστεί με τα S.T.A.R. Labs και να αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία των αδυνάτων.
Δημιουργοί είναι οι Greg Berlanti και Geoff Johns, ενώ πρωταγωνιστούν οι Grant Gustin, Jesse L. Martin, Tom Cavanagh, Rick Cosnett, Candice Patton, Michelle Harrison, Matthew Robert Kelly, Nelson Leis, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss