Euro 2020: Τη Γερμανία δεν την ξεγράφεις! 4-2 την Πορτογαλία σε ματσάρα

Euro 2020: Η Γερμανία εμφανίστηκε «αγριεμένη» και με το εντυπωσιακό 4-2 επί της Πορτογαλίας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι εδώ!

Μετά την ήττα από τη Γαλλία, πολλοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να ξεγράψουν τα «Πάντσερ», τα οποία φρόντισαν να θυμίσουν ότι όποιος τους υποτιμήσει το πληρώνει πολύ ακριβά.

Η ομάδα του Λεβ δεν είναι η ανίκητη ομάδα του παρελθόντος, αλλά δεν παύει να είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος, κάτι που κατάλαβε καλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία. Οι Γερμανοί βρέθηκαν να χάνουν νωρίς στο ματς, αλλά από εκεί και πέρα έπαιξαν τρομερό ποδόσφαιρο και προηγήθηκαν με 4-1 για να φτάσουν στην επικράτηση στο πιο… χορταστικό ματς της διοργάνωσης!

Η εξέλιξη του αγώνα

Μετά την ήττα από τη Γαλλία, η Γερμανία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κι η νίκη στο αποψινό ματς ήταν μονόδρομος. Ως εκ τούτου, λοιπόν, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο της Allianz Arena, πιέζοντας την Πορτογαλία, η οποία όμως χτύπησε στο transition! Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος με μια υποδειγματική αντεπίθεση βρήκε γκολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 15ο λεπτό κι έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την αντίπαλο της. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως, τα «Πάντσερ» γύρισαν το ματς και μάλιστα χωρίς να σκοράρει παίκτης τους! Τα αυτογκόλ των Ντίας (35′) και Γκερέιρο (39′) έφεραν τούμπα στο ματς.

Το σοκ των Πορτογάλων ήταν μεγάλο κι η Γερμανία που ήταν καταιγιστική βρήκε άλλα δύο γκολ μέχρι το 60ο λεπτό! Με τους Χάβερτς (51′) και Γκόσενς (60′) προηγήθηκε 4-1, μετατρέποντας το ντέρμπι σε… περίπατο, ωστόσο στη συνέχεια κατέβασαν ταχύτητα κι οι Ίβηρες έβγαλαν αντίδραση. Ο Ζότα μείωσε στο 67ο λεπτό, ενώ ο Σάντσες σημάδεψε το δοκάρι με… φωτοβολίδα από τα 30 μέτρα στο 79′, με τον Γκορέτσκα να απαντάει στα δοκάρια στο 83′. Γενικότερα, στο φινάλε οι παίκτες του Γιόακιμ Λεβ «πάγωσαν» το ματς και μολονότι δέχθηκαν πίεση κράτησαν την υπερπολύτιμη νίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Το κινητό του δολοφόνου πρόδωσε τα ψέματά του – Λεπτό προς λεπτό οι κινήσεις του πιλότου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss