Euro 2020 – LIVE BLOG: Οι αγώνες της Πέμπτης (17/6)

Euro 2020: Δείτε λεπτο προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Πέμπτης (17/6) στο 16ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Στη σκιά των όσων συνέβησαν το περασμένο Σάββατο με τον Κρίστιαν Έρικσεν, η Δανία παίζει τα ρέστα της για πρόκριση κόντρα στο Βέλγιο.

Φουλ δράση στον Γ’ Όμιλο με τις Ολλανδία και Ουκρανία να έχουν τον τίτλο του φαβορί κόντρα σε Αυστρία και Σκόπια, αντίστοιχα.

Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες από όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Κοπεγχάγη. Το μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν«είμαι καλά, δεδομένων των συνθηκών» – μέσα από το νοσοκομείο, απομένει να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει στην απόδοση των Δανών που ηττήθηκαν από τη Φινλανδία και τώρα έχουν μπροστά τους ένα… βουνό. Με δύο γκολ του Ρομέλου Λουκάκου το Βέλγιο μπήκε φουριόζο στη διοργάνωση, αλλά έχασε τον Τίμοθι Κατσάν.

Ουκρανία και Σκόπια γνώρισαν την ήττα στην πρώτη αγωνιστική του 3ου Ομίλου. Το υπέροχο γκολ του Αντρέι Γιαρμολένκο δεν έφτασε στην Ουκρανία που ηττήθηκε με 3-2 από την Ολλανδία ενώ το ιστορικό γκολ του Γκόραν Πάντεφ – πρώτο για τα Σκόπια σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης – ήταν μια… πρόσκαιρη χαρά στην ήττα 3-1 από την Αυστρία. Για να διατηρήσουν οι δυο χώρες ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης, το «τρίποντο» είναι μονόδρομος στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη «Νατσιονάλ Αρίνα».

Έχοντας πάρει το «τρίποντο» στην πρεμιέρα, Ολλανδία και Αυστρία παίζουν, σε μεγάλο βαθμό, την πρωτιά στον όμιλο. Οι «οράνιε» τα… χρειάστηκαν όταν οι Ουκρανοί γύρισαν το ματς από το 2-0, ωστόσο ο Ντένζελ Ντάμφρις χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Φρανκ ντε Μπουρ. Τρία γκολ σημείωσε και η Αυστρία με αντίπαλο τα Σκόπια, ωστόσο η νίκη «αμαυρώθηκε» από τη ρατσιστική συμπεριφορά του Μάρκο Αρναούτοβιτς που επέφερε στον επιθετικό της Σανγκάι Πορτ τιμωρία μιας αγωνιστικής.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Πέμπτης (17/6)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss