Φιάσκο στην Ελλάδα για την ταινία Crimes Of The Future – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H νέα ταινία Crimes of the Future, που γυρίστηκε στην Ελλάδα και για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, δεν… έπεισε και πολύ το κοινό στην Ελλάδα, μιας και στο πρώτο τριήμερο έκανε μόλις 658 εισιτήρια σε 21 οθόνες.

Η ταινία έχει πρωταγωνιστή τον Viggo Mortensen σε μια ακόμα συνεργασία τους μετά τα A History of Violence, Eastern Promises, A Dangerous Method. Μαζί θα είναι οι Léa Seydoux, Kristen Stewart, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Lihi Kornowsk.
Η ταινία έγινε πριν καιρό στην Αθήνα κι από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι Γιώργος Καραμίχος και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο παραγωγός Ρόμπερτ Λάντος έχει ξανασυνεργαστει με τον Πάνο Παπαχατζή για το Fugitive Pieces (Συντρίμμια Ψυχής) που είχε επίσης γυριστεί στην Ελλάδα.
Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, καθώς η ανθρωπότητα μαθαίνει να προσαρμόζεται στο συνθετικό περιβάλλον, το ανθρώπινο σώμα υφίσταται νέους μετασχηματισμούς και μεταλλάξεις. Με την σύντροφό του Caprice (Lea Seydoux),  o Saul Tenser (Viggo Mortensen), διάσημος καλλιτέχνης και περφόρμερ, παρουσιάζει δημόσια την μεταμόρφωση των οργάνων του, σε avant-garde παραστάσεις. H Timlin (Kristen Stewart), μια ερευνήτρια του Εθνικού Μητρώου Οργάνων, παρακολουθεί μανιωδώς τις κινήσεις τους, μέχρις ότου μια μυστηριώδης οργάνωση αποκαλύπτεται… Η αποστολή των μελών της: να χρησιμοποιήσουν την διασημότητα του Saul για να ρίξουν φως στην επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης…
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss