Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έχω συγχωρήσει σκληρές συμπεριφορές λόγω μεγάλου ταλέντου

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ήταν σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

«Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν περνάνε τα όρια του ποινικά κολάσιμου»

Αρχικά, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις είπε: «Υπάρχουν όρια. Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής οντότητας. Αλλά υπάρχουν όρια, πάντα. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν περνάνε τα όρια του ποινικά κολάσιμου. Οκ, είναι μια κακή συμπεριφορά, κατακριτέα, δεν μου αρέσει».

«Στιγμιαία όλοι πληγωνόμαστε από κάτι»

Και συνέχισε λέγοντας: «Το λέω, το στηλιτεύω όπου μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα ο καλλιτέχνης είναι κάτι άλλο και του βγάζω το καπέλο. Αρκεί να μην περνάει τα όρια, να μην τραυματίζει άλλους ανθρώπους στην ουσία. Στιγμιαία όλοι πληγωνόμαστε από κάτι».

«Όπου έβλεπα σκοτάδι, μαυρίλα και ότι εδώ θα βασανιστούμε, έφευγα»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε επίσης: «Εμείς στα χρόνια μας έτσι μεγαλώσαμε, ότι έτσι είναι το θέατρο. Όπου έβλεπα σκοτάδι, μαυρίλα και ότι εδώ θα βασανιστούμε, έφευγα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μιλάνε άσχημα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss