Γιάννα Τερζή: Ήθελα να τους δώσω μία κλοτσιά και να μπω εγώ στη θέση τους

Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη στη εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για το νέο της κομμάτι και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Όταν έρχονταν νέοι τραγουδιστές για να υπογράψουν, ήθελα να τους δώσω μία κλοτσιά και να μπω εγώ στη θέση τους»

«Εκεί έμεινα τρία χρόνια και δούλευα για δισκογραφική για να δω και το από πίσω. Όταν έρχονταν νέοι τραγουδιστές για να υπογράψουν, ήθελα να τους δώσω μία κλοτσιά και να μπω εγώ στη θέση τους», είπε αρχικά η Γιάννα Τερζή.

Γιάννα Τερζή: Μετά την ανάρτησή της για το πρόβλημα υγείας αποκαλύπτει: «Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω» | Gossip-tv.gr

«Δεν είχαν τίποτα άλλο στην καρδιά και την ψυχή τους»

Και συνέχισε λέγοντας: «Κατάλαβα ότι στο εξωτερικό οι τύποι, που τους δινόταν πραγματική ευκαιρία, ήταν αυτοί που κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν στο πάτωμα του στούντιο. Δεν είχαν τίποτα άλλο στην καρδιά και την ψυχή τους».

«Με την πολλή δουλειά στο τέλος γίνεσαι καλύτερος από αυτόν που έχει το ταλέντο»

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πετύχεις το american dream ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιους, που θέλουν να πάρουν αυτή τη θέση κι ανταγωνίζονται για αυτό. Με την πολλή δουλειά στο τέλος γίνεσαι καλύτερος από αυτόν που έχει το ταλέντο», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Στην Ελλάδα ήθελα να γυρίσω γιατί μου έλειψε το σπίτι μου και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις εκεί»

«Στην Ελλάδα ήθελα να γυρίσω γιατί μου έλειψε το σπίτι μου και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις εκεί. Εγώ δεν ήμουν στους τύπους που κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν στο στούντιο κι αφιερώνουν όλη τους τη ζωή σε αυτό», συμπλήρωσε η Γιάννα Τερζή.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss