Γιάννης Μόρτζος: «Τα ριάλιτι δεν προσφέρουν τίποτα στον ηθοποιό»

Ο Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μάλιστα, ο δημοφιλής θεατράνθρωπος αποκάλυψε πως είχε συναντήσει πριν λίγους μήνες τον ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη και του είχε προτείνει δουλειά.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μόρτζος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τους καλοκαιρινούς μήνες μας κάλεσε σε ένα κέντρο στο Χαλάνδρι όπου έκανε ένα σόου μαζί με την γυναίκα του. Τον είδαμε, συζητήσαμε και το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι είχε πολλά προβλήματα. Μάλιστα, μου είπε φεύγοντας, “Γιάννη, όταν κάνεις κάποια δουλειά, θέλω να παίξω. Έχω ανάγκη να παίξω”. Και του είπα τότε να είναι σίγουρος ότι θα έχει ρόλο σε κάτι που σκεφτόμαστε να φτιάξουμε μαζί με τη σύζυγο μου».

Και πρόσθεσε: «Τελικά όμως τα πράγματα πήγαν στραβά με τον άνθρωπο αυτόν και τώρα, σήμερα, μαθαίνω ότι είναι σε ψυχιατρική κλινική. Είδα ότι είχε θέμα οικονομικό. Τον βασάνιζε πάρα πολύ αυτό το θέμα και δεν έβρισκε μια διέξοδο. Γι’ αυτό και όταν μου είπε για δουλειά, κατάλαβα ότι ήθελε να δουλέψει γιατί σε τελική ανάλυση τον τελευταίο καιρό δεν είχε δουλειά ούτε στην τηλεόραση ούτε στο θέατρο».

«Τα ριάλιτι δεν προσφέρουν τίποτα στον ηθοποιό. Ίσως ήταν μια επιλογή για να βγάλει κάποια χρήματα, αλλά καλλιτεχνικά δεν τον καλύπτει αυτό το πράγμα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννης Μόρτζος στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss