Γιάννης Μπέζος: Έχω βαρεθεί να βλέπω τον εαυτό μου στους «Απαράδεκτους»

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος της Λένας Αρώνη σε ένα ακόμα «Art Week» και αναφέρθηκε στη σχέση του με την τηλεόραση με μια δόση χιούμορ.

Ο ηθοποιός έκανε μάλιστα μία αναφορά και στους «Απαράδεκτους», τη σειρά που τριάντα χρόνια μετά έχει τόση επιτυχία, εξηγώντας τι θα τον έκανε ευτυχισμένο αν το κατάφερνε ως ηθοποιός.

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος όταν οι άνθρωποι παρακολουθούν την πορεία μου»

Αρχικά, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Δεν αποθεώνω εύκολα. Ο χρόνος θα αποφασίσει. Φυσικά και είμαι χαρούμενος όταν οι άνθρωποι παρακολουθούν την πορεία μου. Φυσικά και είμαι χαρούμενος όταν επιλέγουν και ανοίγουν την τηλεόραση να με δουν μετά από τόσα χρόνια».

«Αυτό είναι τιμητικό, όμως δεν είναι αυτό το ζητούμενο»

Αμέσως μετά, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε: «Έχω βαρεθεί να βλέπω τον εαυτό μου στους “Απαράδεκτους”, πώς δεν βαριούνται οι άνθρωποι να με βλέπουν; Αυτό είναι τιμητικό, όμως δεν είναι αυτό το ζητούμενο».

«Δεν με ενδιαφέρει να θυμούνται τους ρόλους που έχω παίξει»

Και πρόσθεσε: «Δημιουργούμε παράδειγμα κυρίως στους νέους ανθρώπους, πώς ένας άνθρωπος που εκτίθεται καθημερινά στα μάτια μας και όχι μας κάνει μάθημα ούτε μας λέει πώς να ζήσουμε, μας λέει πώς να ονειρευτούμε και πώς θα μπορέσουμε να ζήσουμε με θάρρος. Αυτό εάν το κατάφερνα θα ήμουν ευτυχής. Δεν με ενδιαφέρει να θυμούνται τους ρόλους που έχω παίξει».

«Το παιχνίδι το διαμορφώνουμε εμείς»

«Η αγορά σου ζητάει πράγματα. Εξαρτάται εσύ τι δύναμη έχεις να αντισταθείς με έναν τρόπο ή να διαμορφώσεις την αγορά. Δεν κοστίζει τόσο πολύ όσο φανταζόμαστε. Φοβόμαστε ότι θα μείνουμε έξω από το παιχνίδι. Το παιχνίδι το διαμορφώνουμε εμείς», τόνισε στη συνέχεια ο Γιάννης Μπέζος.

«Την τηλεόραση τη διαμορφώνουμε εμείς»

Και συμπλήρωσε: «Το λέω και ακούγομαι πολλές φορές αλαζονικός όταν με ρωτάνε “τι χρωστάω στην τηλεόραση”. Ό,τι μου χρωστάει και αυτή. Αφού εγώ βγαίνω. Τι να μου χρωστάει; Λες και παίζει μόνη της! Από τη στιγμή που την κάνεις με τόση αγωνία και τόσες εργατοώρες δεν υπάρχει τέτοια σχέση. Την τηλεόραση τη διαμορφώνουμε εμείς».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss