Γιάννης Μπέζος: «Είναι μεγάλη απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη και δεν το καταλαβαίνουμε»

O Γιάννης Μπέζος, το πρωινό της Πέμπτης, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, θέλησε να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη.

«H πρώτη προσωπική μας γνωριμία έγινε το 1995»

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «H πρώτη προσωπική μας γνωριμία έγινε το 1995 σε μια γιορτή στο Παναθηναϊκό στάδιο για τα 70 χρόνια του. Μια πάρα πολύ μεγάλη συναυλία την οποία παρουσιάσαμε μαζί με τη Μάρω Κοντού και τον τον Γιώργο Κιμούλη».

«Είχαμε πολλές συμμετοχές και συνεργασίες στο Μέγαρο Μουσικής και το Ηρώδειο, μεγάλες στιγμές»

Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά είχαμε πολλές συνεργασίες, κάναμε και μια δισκογραφική απόπειρα με τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Κάναμε την ζωή του στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας όπου τον υποδύθηκα εγώ to 2000. Είχαμε πολλές συμμετοχές και συνεργασίες στο Μέγαρο Μουσικής και το Ηρώδειο, μεγάλες στιγμές».

«Ήταν ο τελευταίος επιζών από μία γενιά η οποία προσέφερε πάρα πολλά»

«Μιλάμε για μια απώλεια ουσιαστική και βεβαίως μιλάμε για ένα κλείσιμο μιας πολύ μεγάλης εποχής. Ήταν ο τελευταίος επιζών από μία γενιά η οποία προσέφερε πάρα πολλά στον τόπο και δεν έχουν αποδημηθεί ακόμα δεόντων», συμπλήρωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

«Ελπίζω κάποτε να το καταλάβουμε»

Και εξήγησε αμέσως μετά: «Δεν έχουμε δηλαδή ακόμα καταλάβει τι ακριβώς προσέφεραν αυτοί οι άνθρωποι, ελπίζω κάποτε να το καταλάβουμε».

«Θα πρέπει να στοιχιζόμαστε πίσω από τέτοιες προσωπικότητες και όχι πίσω από ανόητους»

Ο Γιάννης Μπέζος είπε ακόμη: «Είναι μεγάλη απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη και δεν το καταλαβαίνουμε. Νομίζουμε ότι έφυγε ένας άνθρωπος, ο οποίος ανακατευόταν απλά με την πολιτική ή έκανε κάποιες συναυλίες».

«Είναι μεγάλη απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη»

«Το έργο του το εμπεριέχουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έτσι κάνουν οι μεγάλοι δημιουργοί, προπορεύονται της εποχής του. Θα πρέπει να στοιχιζόμαστε πίσω από τέτοιες προσωπικότητες και όχι πίσω από ανόητους», κατέληξε να λέει ο ηθοποιός.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.