Γιάννης Τσορτέκης: Με έπιασε μια ταραχή και μια αναγούλα αυτόματα

Με αφορμή τη σειρά «Maestro» και τον ρόλο που υποδύεται με επιτυχία παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Τσορτέκης στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη βία του ήρωα του ενώ τονίζει το απαραίτητα διαφορετικό μεγάλωμα που προσπαθεί να κάνει στα δυο του παιδιά.

Γιάννης Τσορτέκης: 'Ένιωσα ταραχή και αναγούλα όταν πήρα τον ρόλο του Χαράλαμπου στο 'Maestro''

«Όταν πήρα τον ρόλο στη σειρά του Χριστόφορου, η πρώτη μου αντίδραση ήταν καθαρά σωματική»

Ειδικότερα, ο Γιάννης Τσορτέκης εξομολογήθηκε:  «Όταν πήρα τον ρόλο στη σειρά του Χριστόφορου, η πρώτη μου αντίδραση ήταν καθαρά σωματική. Δηλαδή με έπιασε μια ταραχή και μια αναγούλα αυτόματα. Αυτό το πράγμα με τάραξε πάρα πολύ. Πως θα το κάνω, δηλαδή έως και φοβόμουν. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να το διαχειριστώ γιατί στα λόγια όλα καλά είναι αλλά στην πράξη είναι το θέμα».

«Μπαίνω στη διαδικασία να δικαιολογώ οποιοδήποτε ήρωα υποδύομαι και το κάνω πρώτον γιατί δεν είμαι άγιος και όλα είναι από συνθήκες»

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μπαίνω στη διαδικασία να δικαιολογώ οποιοδήποτε ήρωα υποδύομαι και το κάνω πρώτον γιατί δεν είμαι άγιος και όλα είναι από συνθήκες. Για παράδειγμα ο Χαράλαμπος στο Maestro, με μια άλλη Μαρία, μπορεί να μην ήταν αυτός. Δεν έχει σίγουρα ευθύνη εκείνη γιατί αυτή η βία είναι αδικία, δηλαδή είναι κατάφορη αδικία και δεν δικαιολογείται. Οπότε δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις πράξεις του σε καμία περίπτωση. Απλώς προσπαθώ να δω γιατί αυτός ο άνθρωπος φτάνει σε αυτό το σημείο».

Γιάννης Τσορτέκης για τον ήρωα του στο Maestro: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Χαράλαμπο» | Gossip-tv.gr

«Μεγαλώνω ένα αγόρι και ένα κορίτσι και εννοείται πως τα μεγαλώνω διαφορετικά»

«Ο έρωτας δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί, πως να το κάνουμε. Αυτά για τα οποία συζητάμε είναι ανθρώπινες ανάγκες και από κάπου εκπορεύονται. Εκεί πέρα δεν μπορεί να μπει στο καντάρι τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Μεγαλώνω ένα αγόρι και ένα κορίτσι και εννοείται πως τα μεγαλώνω διαφορετικά. Αν δεν αφουγκραστείς ποιος είναι ο ένας και ποια είναι η άλλη δεν μπορείς να εφαρμόζεις ακριβώς τα ίδια πράγματα» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Γιάννης Τσορτέκης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss