Γιατί το Netflix κόβει αρκετές σειρές στο… άψε-σβήσε – Cineramen

του από την πρώτη σεζόν και συγκεκριμένα λίγο διάστημα μετά την προβολή της. Γιατί όμως το κάνει αυτό και μάλιστα αρκετά συχνά;

Με τις ακυρώσεις να είναι πολλές και το τελευταίο διάστημα, ο Peter Friedlander, επικεφαλής περιεχομένου του Netflix για τις ΗΠΑ αναφέρθηκε στα εξής: «Νομίζω ότι θα το ακούσετε αυτό από πολλούς συναδέλφους, αλλά οι ακυρώσεις είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειάς και όταν σκέφτομαι τη δουλειά που κάνουν τόσο οι δημιουργοί, όσο και όλοι οι άνθρωποι του Netflix, ασχολούμαστε παθιασμένα με αυτές και δεν είναι κάτι που το παίρνουμε με ελαφρά τη καρδία».
Στην συνέχεια δήλωσε: «Νομίζω ότι το Top 10 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον κόσμο που βρίσκει σειρές, ανακαλύπτει σειρές, μιλάει για σειρές και επίσης τον βοηθάει για την παρακολούθησή τους. Το Top 10 χρησιμεύει πραγματικά με αυτόν τον τρόπο και νομίζω ότι είναι κάτι που μιλάει για τη δημοτικότητα εκείνη τη στιγμή και νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο εκείνη τη στιγμή. Και στη συνέχεια, όταν πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss