Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν θα είμαι στη σειρά του ΣΚΑΪ, είναι απόφαση άλλου και όχι δική μου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο Ντάνος μίλησε πρώτη φορά για τους λόγους που δεν θα είναι στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ και για το αν δέχτηκε πρόταση για το «All-star Survivor».

«Είναι μία αστυνομική περιπέτεια που έχει και δράμα μέσα και έχει πολλές ανατροπές»

Αρχικά, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν τιμητικές κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκα άλλα έκρινα ότι δεν θα ήθελα να τα υποστηρίξω. Ο Κώστας Βαζάκας έγραψε ένα σενάριο πολύ τιμητικά σκεπτόμενος και κάποιες action σκηνές που ξέρω και κάνω. Είναι μία αστυνομική περιπέτεια που έχει και δράμα μέσα και έχει πολλές ανατροπές».

«Είχαμε συμφωνήσει προφορικά να είμαι σε καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ»

Και πρόσθεσε: «Έχουν γίνει περισσότερο από επαφές με ξένα δίκτυα, θέλω να δω αν θα ακολουθήσω κάτι εδώ στην νέα τηλεοπτική σεζόν και θα αποφασίσουμε. Είχαμε συμφωνήσει προφορικά να είμαι σε καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ. Δεν προχώρησε. Δεν υλοποιείται από απόφαση κάποιου άλλου, όμως ήταν πολύ προχωρημένες οι συζητήσεις».

«Αυτό μας έκανε πιο αυθόρμητους και είχαμε και αρκετά αγωνιστικό ενδιαφέρον»

Για το Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Υπάρχουν κοινά σημεία ως προς την εικόνα στο φετινό survivor άλλα το concept είναι λίγο διαφορετικό. Κάθε χρονιά του Survivor η παράγωγη και οι συντελεστές δημιουργούν ένα νέο παιχνίδι. Εμείς δεν ξέραμε πολλά πράγματα. Αυτό μας έκανε πιο αυθόρμητους και είχαμε και αρκετά αγωνιστικό ενδιαφέρον. Mπορεί να κάναμε πράγματα που έβγαιναν ριάλιτι, άλλα δεν ήταν επιτηδευμένα».

«Τον παρουσιαστή τον καθοδηγεί και τον βοηθάει προς τα πάνω ή τον δυσκολεύει η κάθε χρονιά και το κάθε καστ»

Επίσης, ο Ντάνος είπε: «Ο φετινός κύκλος δεν έχει τόση απήχηση στα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι η πέμπτη χρονιά. Θέλει γενικότερα φρεσκάρισμα το project. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ η νέα μορφή που έχει πλέον ο παρουσιαστής, ο Γιώργος Λιανός. Είναι πολύ ταλαντούχος. Τον παρουσιαστή τον καθοδηγεί και τον βοηθάει προς τα πάνω ή τον δυσκολεύει η κάθε χρονιά και το κάθε καστ. Είναι σαν έναν τελικό κυπέλλου Champions League που κι ένας λιγότερο ικανός παρουσιαστής έχει πολύ πιο εύκολο έργο».

«Ως προς την επιλογή του Γιώργου Λιανού, η παράγωγη νομίζω έκανε καλά για αυτά τα οποία ακολούθησαν»

Για την εκ νέου συμμετοχή του, αλλά και για το «All-star Survivor» ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Στη μεταβατική περίοδο είχαμε συζητήσει δυο φορές, τηλεφωνικά και μία δια ζώσης με την παράγωγη για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας στην παρουσίαση. Δεν προχώρησε. Ως προς την επιλογή του Γιώργου Λιανού, η παράγωγη νομίζω έκανε καλά για αυτά τα οποία ακολούθησαν. Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για το “All-star Survivor”».

«Αν μου γινόταν πρόταση να πάω στο “All-star Survivor” ως παίκτης, θα έπρεπε πρώτα να σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω ξανά σε αυτό το project»

«Δεν έχω καμία επαφή από τότε που είχαμε μιλήσει για το ενδεχόμενο παρουσίασης. Αν μου γινόταν πρόταση να πάω στο “All-star Survivor” ως παίκτης, θα έπρεπε πρώτα να σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω ξανά σε αυτό το project. Είναι γρήγορα χρήματα, άλλα δεν το βάζω ούτε καν στα τρία πρώτα σημαντικά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Αν ερχόταν πρόταση να παρουσιάσω το “All-star Survivor”, θα πρέπει να δω αν μπορώ εξ αποστάσεως να κατευθύνω κάποια πράγματα και να είμαι βέβαιος ότι είναι εντάξει»

Και τόνισε επίσης: «Δεν μπορώ να σκεφτώ το project “Survivor”, αν πούμε ότι σκέφτομαι να πάω ξανά, χωρίς να ξεκινάει το 70% από αγωνιστικό κομμάτι. Αν ερχόταν πρόταση να παρουσιάσω το “All-star Survivor”, θα πρέπει να δω αν μπορώ εξ αποστάσεως να κατευθύνω κάποια πράγματα και να είμαι βέβαιος ότι είναι εντάξει».

«Είναι αρκετά πολλές οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχω απορρίψει»

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά και για το σωματείο που έχει ιδρύσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Το πρόβλημα της κακοποίησης στο οποίο έχει εστιάσει ο “Φύλακας άγγελος” και οι δράσεις που ακολουθούν, είναι πιο σημαντικό από κάθε “Survivor” και οτιδήποτε. Είναι αρκετά πολλές οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχω απορρίψει. Για παρουσίαση, ένα τηλεπαιχνίδι, όπως το Ninja Warrior, που δεν μου προτάθηκε ποτέ, είναι πολύ κοντά σε έμενα».

«Το βιβλίο μου είχε λάθος τίτλο»

Επιπλέον, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Το βιβλίο μου είχε λάθος τίτλο. Φάνηκε σαν να είναι μία αυτοβιογραφία, άλλα δεν είναι. Με τον “Φύλακα Άγγελο” έχουμε καταφέρει να κάνουμε χώρους στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Αθήνα. Έρχεται ένας χώρος στα Ιωάννινα και θέλουμε να κάνουμε έναν από το νέο έτος στην Αθήνα. Ετοιμάζουμε μία ποδοσφαιρική βράδια με το δήμο Πειραιά μετά τον Σεπτέμβριο και μία συναυλία με σκοπό τη στήριξη των δράσεων του “Φύλακα Άγγελου”».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss