Γιώργος Αγγελόπουλος: Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού

Στο περιοδικό «Hello» και τον Σάββα Μπίτζα έδωσαν συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, οι οποίοι δέχτηκαν ερωτήσεις και για την προσωπική τους ζωή.

  • Θα μας πείτε πώς διαχειρίζεστε την προβολή που έχει η σχέση σας στα media;

Γ.Α.: Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού. Μας αρέσει η διακριτικότητα, στάση που κρατάμε κι εμείς οι ίδιοι. Προσωπικά, είμαι εντελώς αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα, εγώ βρεθώ στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με μια κοπέλα και μας βγάλουν φωτογραφία, αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν μπορεί να έχει βάση. Ωστόσο μπορεί να δώσουν σε αυτήν τη φωτογραφία τίτλους που θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό αυτό.

Δ.Β.: Δεν θεωρώ ότι πρέπει να εκτίθεται η προσωπική ζωή του καθενός. Είναι ρηχό και με στενοχωρεί όταν συμβαίνει. Όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους έχουν κάποιου είδους σχέση, είτε στενή προσωπική είτε ρομαντική ή φιλική, ακόμα και πλατωνική. Γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπέλες;

  • Ωστόσο, Γιώργο, στο «Night Out» παραδέχθηκες ότι είσαι ερωτευμένος.

Γ.Α.: Ναι, είναι μια δήλωση που έκανα.

Τελικά, είστε ζευγάρι;

Δ.Β.: Δεν αναφέρομαι καθόλου στην προσωπική μου ζωή. Είναι άγραφος νόμος για μένα. Πιστεύω πως όσο λιγότεροι ξέρουν για την ευτυχία σου τόσο περισσότερο προφυλάσσεται.

Γ.Α.: Υπάρχουν κάποιοι που αρέσκονται να μιλούν δημόσια. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για τα προσωπικά μου και ούτε πρόκειται.

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και γενικά δεν κρύβεστε.

Γ.Α.: Η κοινωνία μας και ο καθένας μας ξεχωριστά έχουμε πολλά προβλήματα και σε πολλούς τομείς. Αυτά είναι τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και όχι αν εγώ και η Δήμητρα είμαστε μαζί.

Δ.Β.: Ποια θα ήταν η λύση σε αυτό; Να μη βγαίνουμε έξω;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss