Γιώργος Αγγελόπουλος: Μου έκαναν εντύπωση η απάντηση και η τοποθέτηση της Φαίης και της Μπέττυς

Στο περιοδικό «Hello» και τον Σάββα Μπίτζα έδωσαν συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Ο Ντάνος, μάλιστα, απάντησε και για ένα πρόσφατο περιστατικό που συνέβη με ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας».

  • Είδαμε πρόσφατα ένα περιστατικό που συνέβη με ρεπόρτερ του «Πρωινού μας», της οποίας πήρες το μικρόφωνο και αντέστρεψες τις ερωτήσεις που σου έκανε. Γιατί το έκανες αυτό και πώς είδες το σχολιασμό της Φαίης Σκορδά και της Μπέττυς Μαγγίρα;

Γ.Α.: Νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικός ο σχολιασμός γιατί επρόκειτο για χιούμορ – οποιοσδήποτε δει το βίντεο το αντιλαμβάνεται. Κι εγώ και η δημοσιογράφος και ο άνθρωπος που ήταν δίπλα γελάσαμε. Μου έκαναν εντύπωση η απάντηση και η τοποθέτηση της Φαίης και της Μπέττυς. Νομίζω πως έχω αποδείξει ότι σέβομαι το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Δ.Β.: Μπορεί να γνωρίζω τον Γιώργο λίγο καιρό, αλλά τον γνωρίζω περισσότερο από κάποιους άλλους ανθρώπους. Θεωρώ πως είναι πολύ όμορφο το ότι ξεδιπλώνει το χαρακτήρα του, κι αυτό έχει αγαπήσει ο κόσμος. Δεν πειράζει αν το αστείο δεν άρεσε στη μία ή την άλλη παρουσιάστρια, άρεσε στη δημοσιογράφο, που είναι το πιο σημαντικό, εκείνη ήταν ο δέκτης του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss