Γιώργος Αγγελόπουλος: Μου μίλησε γιατί κακοποιούνταν από τον πατέρα του

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε συνέντευξη ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε, μάλιστα, από καρδιάς στην αγάπη που τρέφει στα παιδιά εξηγώντας πόσο κοντά τους βρίσκεται ειδικά όταν αυτά χρειάζονται την βοήθεια του.

«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν βρεθεί κατά καιρούς σε δυσκολίες διαφορετικής φύσεως»

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν βρεθεί κατά καιρούς σε δυσκολίες διαφορετικής φύσεως και η οποιαδήποτε βοήθεια, σε αυτό το οποίο αντιμετωπίζουν, μπορεί να έχει συμβάλει στο να το ξεπεράσουν».

«Μπορεί ένα μικρό πράγμα να είναι τεράστιο στα μάτια του παιδιού που έχει βιώσει επί σειρά ετών κακοποίηση, bullying, ξυλοδαρμό»

Και πρόσθεσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι η κάθε βοήθεια σε οτιδήποτε αντιμετωπίζει κάποιος, πόσο μάλλον ένα παιδί, όταν γίνεται χωρίς να το ζητήσει, είναι καθοριστική για την επόμενη μέρα. Είναι πολύ σημαντικό για το κάθε παιδί. Μπορεί ένα μικρό πράγμα να είναι τεράστιο στα μάτια του παιδιού που έχει βιώσει επί σειρά ετών κακοποίηση, bullying, ξυλοδαρμό».

«Έχει συμβεί στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχει συμβεί στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη, σε μια παρουσίαση του βιβλίου μου, να μου μιλήσει ένα παιδί το οποίο κακοποιούνταν από τον πατέρα του. Δεν θέλει όμως και πολύ γιατί είναι τόσα που γίνονται καθημερινά και έχουν γνωστοποιηθεί τελευταία πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

«Παρατηρώντας τα παιδιά όμως και συζητώντας με κοινωνικούς λειτουργούς εκεί βρίσκεται η λύση»

«Για μένα είναι αξία η ευτυχία ενός παιδιού. Δεν είναι απλό να λυθεί το κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, ούτε της κακοποίησης ούτε όλων αυτών των πραγμάτων που είναι μάστιγα. Παρατηρώντας τα παιδιά όμως και συζητώντας με κοινωνικούς λειτουργούς εκεί βρίσκεται η λύση», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss