Γιώργος Αγγελόπουλος: Στην Εύβοια για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλους, ο νικητής του «Survivor», ο οποίος αγαπήθηκε τόσο από το κοινό, θέλησε να συνδράμει με τον τρόπο του στα όσα περνά η χώρα, και ειδικότερα, στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια, η οποία συνεχίζει να ταλανίζεται από το πύρινο μέτωπο.

Έτσι, ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος, πήρε την απόφαση και έπλευσε μαζί με έναν φίλο του και ένα από τα σκάφη της εταιρείας του από τη Σκιάθο, όπου και εδρεύει, προς το φλεγόμενο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας, προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει τους πυρόπληκτους δια θαλάσσης.

Μάλιστα, ανέβασε και ένα σχετικό βίντεο, καθώς πλησίαζε τις ακτές της Εύβοιας, όπου φαίνεται η δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νησί της Εύβοιας λόγω των πυρκαγιών που κατακαίνε τα πάντα εδώ και αρκετά 24ωρα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα από το σκάφος του Γιώργου Αγγελόπουλο από τη Βόρεια Εύβοια είναι απελπιστικές και πέρα για πέρα πρωτοφανής, μιας και οι επιπτώσεις των πυρκαγιών των τελευταίων ημερών είναι άνευ προηγουμένου για το άλλοτε κατάφυτο νησί της χώρας μας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Η Βόρεια Εύβοια συνεχίζει να «παλεύει» με τις φλόγες

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως η «μάχη» των κατοίκων και των δυνάμεων της Πυρισβεστικής Υπηρεσίας στη Βόρεια Εύβοια φαίνεται να μην έχει ορατό τέλος. Και αυτί γιατί τα πύρινα μέτωπα συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη με πάνω από 650.000 στρέμματα καμμένων εκτάσεων και περιουσιών.

Μάλιστα, δεκάδες αλλά και επικίνδυνες ήταν οι αναζωπυρώσεις τη νύχτα που μας πέρασε, οι οποίες απειλούσαν χωριά και κατοίκους του νησιού.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss