Γιώργος Αγγελόπουλος: Το Survivor έχει αλλάξει, δεν του ταιριάζει ο τίτλος

Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και τον Σάββα Μπίτζα έδωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Ο Ντάνος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το Survivor All Star.

  • Για πολλούς το «Survivor all star» χωρίς Ντάνο δεν γίνεται.

Γ.Α.: Είναι πολύ σημαντική για μένα η αμοιβαία σχέση αγάπης που έχουμε χτίσει με τον κόσμο. Με βοήθησε πολύ και είμαστε σήμερα εδώ να συζητάμε. Από τον Σεπτέμβριο, πριν καν ξεκινήσει η οργάνωση της παραγωγής, είχα πει ότι δεν θα συμμετάσχω. Όπως φαίνεται και από τα μηνύματα που λαμβάνω, ο κόσμος επικροτεί αυτή την απόφασή μου – ίσως γιατί το παιχνίδι δεν έχει πλέον τόσο έντονο το ανταγωνιστικό στοιχείο και αποτελεί περισσότερο reality.

Δ.Β.: Νομίζω ότι οι επιλογές των παικτών στο αγωνιστικό κριτήριο δεν είναι ιδανικές, κι αυτό με κάνει να μη θέλω να το παρακολουθήσω. «Survivor» είναι να μπορείς να επιβιώσεις, να μπορείς να εξασφαλίσεις φαγητό χωρίς να παραβαίνεις κανόνες βρίσκοντας χρήματα ή κινητό για να επικοινωνήσεις. Είχα δεχθεί πρόταση από πολύ νωρίς για να συμμετάσχω και η γνωριμία μου με τον Γιώργο με βοήθησε στην απόφασή μου να μην πάω. Τίποτα δεν θα μπορούσε να ξεπλύνει τον εξευτελισμό που θα ένιωθα αν συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι με τη μορφή που έχει σήμερα. Πιστεύω πως δεν χαρακτηρίζει ούτε εμένα ούτε τον Γιώργο. Κάθε σεζόν του «Survivor» έχει ίδιο τίτλο, αλλά διαφορετικό περιεχόμενο.

  • Ποια είναι η γνώμη σου, Γιώργο, για το φετινό «Survivor»;

Γ.Α.: Τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι άλλαξε πολύ και δεν του ταιριάζει ο τίτλος. To «Survivor» είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Χαίρομαι για τον τρόπο που το έζησα. Τώρα δεν μπορώ ούτε να το παρακολουθήσω ούτε να σκεφτώ τον εαυτό μου ένα λεπτό εκεί μέσα.

  • Πρόταση να το παρουσιάσεις ωστόσο είχες;

Γ.Α.: Είχα πρόταση να το παρουσιάσω το 2019, στο παιχνίδι όπου πήρε μέρος η Δήμητρα, αλλά δεν προχώρησε γιατί δεν τα βρήκαμε στον τρόπο με τον οποίο ήθελα να συνεργαστώ. Για το φετινό παιχνίδι, έγινε μια προσέγγιση τον Σεπτέμβριο.

  • Η πρόταση του Σεπτεμβρίου αφορούσε την παρουσίαση ή τη συμμετοχή σου ως παίκτη;

Γ.Α.: Τη συμμετοχή μου ως παίκτη. Η παραγωγή όμως άφηνε να εννοηθεί ότι θα συμμετείχα ως παίκτης και μέχρι τον Νοέμβριο, κάτι που δεν έχει καμία βάση. Ο λόγος που δεν δέχθηκα δεν ήταν οικονομικός, η πρόταση ήταν αρκετά τιμητική.

  • Μετάνιωσες που δεν το παρουσίασες τελικά; Θα ήταν ένα ωραίο challenge.

Γ.Α.: Σε καμία περίπτωση δεν το είδα ως challenge. Αισθάνομαι πολύ καλά με την απόφασή μου. Δουλεύω από τα 9 μου και δεν πήγα στο παιχνίδι το 2017 επειδή ήθελα να με δουν στην τηλεόραση. Μπορώ με μεγάλη υπερηφάνεια να δουλεύω κι εκτός τηλεόρασης.

  • Δήμητρα, πιστεύεις πως θα ήταν καλός παρουσιαστής στο «Survivor»;

Δ.Β.: Πιστεύω πως θα ήταν ο ιδανικός, θα του ταίριαζε πολύ. Όχι σε ένα τέτοιο «Survivor» όμως, αλλά σε ένα κανονικό. Το συγκεκριμένο λέγεται «All Star» και δεν το τιμά καθόλου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss