Γιώργος Ασημακόπουλος: Ο λόγος για τον οποίο αποχώρησα δεν ήταν η Σκορδά

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο περιοδικό «Hello» και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου.

O επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην πολύ σύντομη τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

  • Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν παραλίγο να σε βλέπαμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, αλλά τελικά παρέμεινες λιγότερο από μια εβδομάδα. ποιος ήταν τελικά ο λόγος για τον οποίο αποχώρησες;

Πάντως ο λόγος για τον οποίο αποχώρησα δεν ήταν η Φαίη Σκορδά, την οποία αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και σωστή ως άνθρωπος.

  • Άρα, είχες πρόβλημα με τον Γιώργο Λιάγκα;

Ουδέν σχόλιον.

  • Η Φαίη Σκορδά είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού αφού, όπως ανακοινώθηκε, ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Θα συνεργαζόσουν μαζί της στη νέα της πρωινή εκπομπή;

Δεν θα συμμετείχα σε πρωινή εκπομπή γιατί δεν μου ταιριάζει. Το δοκίμασα και διαπίστωσα ότι δεν ήμουν εγώ. Μου αρέσει η τηλεόραση αλλά πιο πολύ τα realities όπου δοκιμάζεις τις αντοχές και τις ικανότητες σου.

  • Θεωρεί της Φαίη Σκορδά μια ερωτεύσιμη γυναίκα;

Πολύ! Είναι μια γυναίκα με έντονη θηλυκότητα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss