Γιώργος Λιάγκας: Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκαψε τον Πέτρο Φιλιππίδη με αυτά που είπε

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με όσα κατέθεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης γι’ αυτόν στο δικαστήριο.

Μπιμπίλας: «Δεν παίζει όμως ρόλο, ήμουν στο σπίτι του αφού ήμουν άνθρωπος της οικογένειας, φίλος»

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τι είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν ήμουν 3 μέρες πριν στο σπίτι του, ήμουν 3 μήνες πριν. Δεν παίζει όμως ρόλο, ήμουν στο σπίτι του αφού ήμουν άνθρωπος της οικογένειας, φίλος».

Και πρόσθεσε: «Και ένας φίλος πάει σε ένα δικαστήριο και λέει αυτό που έχει μέσα στην καρδιά του και αυτό που πιστεύει ότι είναι η αλήθεια. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που του επιβάλει η συνείδησή του και τι λέει η αλήθεια της ψυχής του και η αλήθεια αυτών που έχει δει τόσα χρόνια».

Λιάγκας: «Πώς θα αισθανθεί ο άλλος φίλος, όταν αισθάνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι τον έχει προδώσει;»

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια συγκεκριμένη τοποθέτηση. Ειδικότερα, π γνωστός παρουσιαστής είπε: «Δέχομαι ότι ήταν φίλοι κολλητοί, πήγαινε στο σπίτι του έτρωγε έπινε κ.λπ. Από τη στιγμή που αποφασίζει να πάει να μιλήσει εναντίον του -γιατί τον “έκαψε” με αυτά που είπε γιατί μίλησε εναντίον του και δεν μίλησε εναντίον του σε σχέση με τις τρεις καταγγελίες γιατί δεν τις ήξερε, μίλησε γενικά- άρα προφανώς. μετά δεν μπορεί να λέει ότι είναι φίλος. Πώς θα αισθανθεί ο άλλος φίλος, όταν αισθάνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι τον έχει προδώσει;».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss