Γιώργος Λιανός: «Πρόλαβα οριακά τη γέννηση της κόρης μου»

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τη νέα του ζωή και τη νεογέννητη κόρη του στο περιοδικό «Hello!».

«Η έλλειψη επαφής είναι πολύ μεγάλη»

Αρχικά, είπε: «Κάθε φορά που ξεκινώ να κατέβω στον Άγιο Δομίνικο ξέρω ότι αφήνω πίσω μου ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, κυρίως τα παιδιά μου, που μου λείπουν πάρα πολύ, όσα τηλέφωνα, όσες βιντεοκλήσεις κι αν κάνω. Η έλλειψη επαφής είναι πολύ μεγάλη».

«Κάθε φορά που ξεκινώ να κατέβω στον Άγιο Δομίνικο ξέρω ότι αφήνω πίσω μου ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής»

«Έκανα κάθε μέρα τεστ για να μπορώ να πετάξω σε περίπτωση που προέκυπτε επιτακτική ανάγκη να φύγω»

Και συνέχισε λέγοντας: «Πρόλαβα οριακά τη γέννηση της κόρης μου. Με το που έμαθα ότι πρέπει να μπει εκτάκτως στο μαιευτήριο πήρα το πρώτο αεροπλάνο κι έφυγα».

«Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό»

«Έκανα κάθε μέρα τεστ για να μπορώ να πετάξω σε περίπτωση που προέκυπτε επιτακτική ανάγκη να φύγω. Οπότε μόλις μου τηλεφώνησαν έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

«Περνάμε τόσο καλά με την Κωνσταντίνα»

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Περνάμε τόσο καλά με την Κωνσταντίνα, ήρθε και το παιδάκι μας και νιώθουμε τόσο όμορφα και πλήρεις που δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση το σενάριο του γάμου ως κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα».

«Δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση το σενάριο του γάμου»

«Ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και βρέθηκα τέταρτος»

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να κάνει και χιούμορ για το «The Voice» λέγοντας: «Εκεί που ήμουν ο πιο όμορφος άντρας της παραγωγής, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και βρέθηκα τέταρτος».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στο βίντεο που ακολουθεί:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss